duminică, 19 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: Poli Timişoara - Sportul Studenţesc 2-1

Posted on 08:49 by Cioara Andrei




Cosmin Contra a debutat cu succes pe banca Timişoarei, la capătul unui meci în care bănăţenii au dominat, dar nu prea au muşcat.

Puţini spectatori s-au înghesuit pe arena "Dan Păltinişanu" pentru a fi alături de Contra, la primul său meci ca antrenor. Din entuziasmul care cuprindea altă dată tribunele au mai rămas doar culorile scaunelor. Starea de somnolenţă din tribune a fost parcă împrumutată de jucătorii "alb-violeţi". Jucătorii lui "Guriţă" au dominat la capitolul posesie, însă imaginaţia în atac a lipsit cu desăvârşire. În prima repriză, nici măcar Zicu n-a mai atras bliţurile aparatelor foto.

Sportul a jucat ca o echipă mică, cu toţi jucătorii în propria jumătate şi mizând pe contraatac. Iar tactica adoptată de Moldovan a dat roade în minutul 14, când Patriche a deschis scorul cu o lovitură de cap, în urma unui corner. Tot un fundaş a egalat, folosind aceeaşi tip execuţie. Este vorba de Scutaru, care a venit frumos din spate, nemarcat şi l-a lăsat fără replică pe Niculescu. După o fază identică, acelaşi Scutaru a făcut 2-0 în partea a doua şi i-a făcut cadou lui Contra prima victorie ca antrenor. "Studenţii" au încercat să dea lovitura pe final, însă scorul a rămas neschimbat.


POLI TIMIŞOARA: Pantilimon - Helder, Cisovsky, Burcă, Scutaru - Alexa, Bourceanu - Curtean, Magera, Zicu - Axente

Rezerve: Taborda, Luchin, Goga, Contra, Chiacu, Tameş, Mansourţ

SPORTUL: Niculescu - Ciupe, Patriche, Ghinga, Farmache - Postolache, Cruceru, Pătraşcu, Maxim - Nicola, Curelea
Rezerve: Popescu, Lung, Cazan, Beţa, Târnacop, Chihaia, Ferfelea


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Poli Timişoara - Sportul Studenţesc 2-1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare