joi, 3 aprilie 2008

Arsenal - Liverpool 1-1 Champions League

Posted on 17:37 by Cioara Andrei


Cele două echipe, care se întâlnesc de trei ori în mai puţin de o săptămână, au încheiat la egalitate un meci-spectacol, care s-a disputat parcă pe Fast Forward.

Momentele de fotbal total s-au derulat pe tot parcursul meciului, cu o cursivitate demnă de un rezumat cu cele mai importante faze.

Arsenal a deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin Adebayor. Acesta a marcat cu capul, deşi era înconjurat de jucătorii lui Liverpool, după un corner bătut de olandezul Van Persie.

Echipa lui Rafa Benitez a egalat aproape imediat, prin golul înscris de alt olandez, Kuyt, dar meritul aproape total îi revine căpitanului "cormoranilor", Steven Gerrard.

Mulţumită cu rezultatul, Liverpool a adoptat o tactică mult mai defensivă în repriza a doua, însă chiar şi aşa, Arsenal putea marca de cel puţin două ori. Prima oară, dacă arbitrul olandez Vink vedea faultul clar în careu la Hleb şi dacă Bendtner nu scotea de pe linia porţii lui Liverpool lovitura de cap a lui Fabregas.

Liverpool şi Arsenal se întâlnesc sâmbătă, în Premier League, şi din nou marţi, pentru meciul în care se decide cine merge în semifinalele Champions League.

SURSA: WWW.PROTV.RO




Response to "Arsenal - Liverpool 1-1 Champions League"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare