duminică, 22 iunie 2008

Wimbledon 2008! Din 23 iunie, la Sport.ro

Posted on 18:27 by Cioara Andrei


Peste 100 de ore cu cei mai tari tenismeni ai lumii – Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Ana Ivanonic, Maria Sharapova sau romanca Sorana Carstea vor fi la Sport.ro, din 23 iunie.

Super meciuri din turul I:

Roger Federer - Dominik Hrbaty
Novak Djokovic – Michael Berrer
Rafael Nadal - Andreas Beck
Andy Roddick - Eduardo Schwank

Serena Williams - Kaia Kanepi
Maria Sharapova - Stephanie Foretz
Jelena Jankovic - Olga Savchuk
Ana Ivanovic – Rossana De los rios

Dupa un sezon in care a parut mai vulnerabil decat oricand, elvetianul Roger Federer isi pune toate sperantele in turneul de la Wimbledon, acolo unde n-a pierdut nici un meci in ultimii cinci ani.

Novak Djokovici a facut senzatie la Australian Open, iar Rafael Nadal a pus mana pe al 4-lea trofeu consecutiv la Roland Garros.

Era de dominatie a lui Federer pare sa se apropie de final, asa ca Wimbledon 2008 poate insemna inceputul sfarsitului dictaturii Federer in tenisul masculin sau, din contra, al saselea titlu consecutiv pentru elvetian si stabilirea unui record absolut.


Vedetele tenisului mondial se vor bate la Wibledon pentru glorie, dar si 15 milioane de euro, suma cu 4,7% mai mare ca cea de anul trecut. Pentru prima data in istorie, fetele si baietii vor primi aceeasi suma de bani in caz de victorie.

Turneul transmis de Sport.ro va fi vazut in toata lumea – din Europa si pana in Noua Zeelanda, Australia, America, America de Sud sau Asia.

Pana la Wimbledon, Sport.ro iti face incalzire de lux – cele mai tari meciuri de la Wimbledon din anii `70, `80, `90 sunt la Sport.ro pe 21 si 22 iunie. Pe 23 iunie, ziua primului meci de la Wimbledon, Sport.ro iti da unul din cele mai tari meciuri din istoria tenisului mondial – Smith – Nastase, finala de la Wimbledon din 1972.

Response to "Wimbledon 2008! Din 23 iunie, la Sport.ro"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare