marți, 1 iulie 2008

EXCLUSIV PROMOTOR/ Dacia Logan facelift

Posted on 15:37 by Cioara Andrei



Dacia Logan facelift a fost lansat în România. Noul model mizează pe un stil mai agreabil, cu un plus de modernism şi actualitate, dar ţine la vechile ingrediente cu care s-a făcut cunoscut. Menirea acestei operaţiuni este de a alinia Logan la noua imagine de marcă şi de a menţine modelul încă în atenţia publicului, oficialii Dacia considerând că Logan va rămâne vârful de gamă al constructurului.

Faceliftul vine şi cu o nouă redimensionare, Logan fiind mai lung cu 4 centimetri decât până în prezent, de asemenea împrumută finisje cu tentă premium, cum ar fi bare exterioare cromateşi jante noi de aluminiu. De asemenea, paleta de culori va fi îmbogăţită cu noi nuanţe. De asemenea, interiorul plusează la caitolul ergonomie şi confort, modelul împrumutând multe elemente de la Sandero.

Preţul pentru varianta de bază va rămâne neschimbat şi va beneficia de o garanţie de 3 ani sau 100.000 km. Modelul va putea fi comandat începând din prima jumătate a acestei luni. Rămâneţi pe promotor.ro pentru o prezentare detaliată a noului model.







sursa: www.promotor.ro   

Response to "EXCLUSIV PROMOTOR/ Dacia Logan facelift"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare