miercuri, 22 octombrie 2008

CHAMPIONS LEAGUE EXCLUSIV Sport.ro/Afara din LIGA: Steaua 3-5 Lyon!Vezi rezumat!

Posted on 10:16 by Cioara Andrei


Steaua a castigat prima repriza dar a pierdut meciul. Jucatorii lui Lacatus nu au stiut sa pastreze avantajul in doua randuri, fiind doborati pe final de Benzema si Fred, intr-un meci nebun, terminat 5-3.

Steaua a inceput in forta meciul si a reusit sa marcheze prin Arthuro si Goian doua goluri in 3 minute, anuntand parca o seara plina de goluri in Liga Campionilor. La 2-0, Steaua a inceput sa semene ca echipa nationala in meciul cu Franta de la Constanta si a facut pasul inapoi, contrar directivelor lui Gigi Becali, care anuntase cu putin timp inainte de meci ca jucatorii sai nu vor repeta prestatia nationalei. 

O singura greseala de marcaj in careu a fost de ajuns pentru Keita, care nu a ratat ocazia de a inscrie din careu, imitat 10 minute mai tarziu si de Benzema, care a adus egalarea pentru francezi. Prima repriza s-a incheiat totusi cu Steaua in avantaj, dupa ce Ovidiu Petre a marcat cu capul dintr-un corner executat perfect de Banel Nicolita.

Repriza a doua a inceput cu Steaua fricoasa si retrasa in aparare, ce a permis francezilor sa marcheze de trei ori prin Benzema si Fred, de doua ori, ducand rezultatul la un socant 5-3 pentru Lyon, care a rapit sperantele stelistilor la o calificare in primavara Ligii Campionilor.


SURSA: www.Sport.ro

Response to "CHAMPIONS LEAGUE EXCLUSIV Sport.ro/Afara din LIGA: Steaua 3-5 Lyon!Vezi rezumat!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare