joi, 23 iulie 2009

Ghionea, out! VEZI cum va arăta primul '11' al Stelei diseară!

Posted on 15:09 by Cioara Andrei


Steliştii au ajuns la stadionul „Szusza Ferenc“ cu autocarul încadrat de poliţişti maghiari, fără a se înregistra vreun incident.

Deşi antrenamentul a fost programat pentru ora 20:30, căpitanul Sorin Ghionea a ieşit pe teren mult mai devreme, cu cel puţin zece minute înainte de restul colegilor, el fiind însoţit de doctorul Radu Paligora şi de preparatorul fizic Ionel Colonel. Fundaşul stelist a efectuat exerciţii de stretching şi alergări pentru a vedea dacă îi mai apar dureri la pulpa piciorului drept, aşa cum se întâmplase la ultimul antrenament din ţară pe care a fost nevoit chiar să-l întrerupă pentru a nu risca.

VEZI AICI CUM PREGĂTEŞTE BERGODI PARTIDA CU UJPEST

„Dacă va rezista pe toată durata şedinţei de pregătire, atunci nu cred că va mai fi vreo problemă”, spunea, înainte de antrenament, Cristiano Bergodi. Din păcate pentru el, Ghionea nu a rezistat la tot antrenamentul și a declarat forfait pentru meciul de diseară.

FOTO/ IMAGINI DE LA ANTRENAMENTUL STELEI DE ASEARĂ „Andrei Ionescu în locul lui Toja!”
De asemenea, Ochiroşii nu va mai fi titular şi în locul său va intra Nicoliţă, lucru confirmat aseară de Gigi Becali. Totuşi la ultimele antrenamente, varianta cea mai încercată a fost cu Nicoliţă pe dreapta şi Szekely pe stânga, aşa cum s-ar putea să fie şi diseară. Gigi Becali a vorbit aseară şi de o altă schimbare pe care Bergodi ar putea să o facă în primul „11“ faţă de meciul de la Bucureşti: „Din câte ştiu eu, Andrei Ionescu va fi titular în locul lui Toja”. Toja a fost titularul de până acum al postului de mijlocaş central ofensiv şi în pregătiri, şi în partida tur.
sursa: ProSport

Response to "Ghionea, out! VEZI cum va arăta primul '11' al Stelei diseară!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare