miercuri, 22 iulie 2009

Reduceri de personal la secţia sport a postului Antena 3

Posted on 23:34 by Cioara Andrei


Antena 3 va renunţa la mai mulţi angajaţi din cadrul departamentului de sport, reducerile de personal fiind o consecinţă a situaţiei economice generale, a declarat pentru MEDIAFAX Sorin Oancea, directorul general al televiziunii Antena 3.

"Sunt nişte optimizări de personal. Se va renunţa la nişte oameni", a spus Sorin Oancea.

El a precizat că Antena 3 va difuza în continuare ştiri sportive. "Ştirile sportive o să fie produse de Antena 3", a explicat directorul general al televiziunii.

Echipa de sport de la Antena 3 este formată din circa 16 oameni, aflaţi sub conducerea lui Gabi Bălaşa. Dintre cei 16 angajaţi ai departamentului de sport, aproximativ zece - producători şi redactori - ar urma să plece.

Printre angajaţii a căror situaţie este încă incertă se numără şi Raluca Lăzăruţ şi Luiza Bogdan, prezentatoare ale ştirilor sportive de la Antena 3. În ceea ce o priveşte pe Raluca Lăzăruţ, Sorin Oancea a spus: "Vom vedea dacă o să putem să-i dăm altceva de făcut".

Decizia de restructurare a secţiei sportive de la Antena 3 vine la circa un an după ce în cadrul televiziunilor trustului Intact - Antena 1, Antena 3 şi Gsp TV - s-a format un pol de sport condus de Radu Naum, fost redactor-şef al Departamentului de Ştiri Sportive din TVR.

Totodată, trustul condus de familia Voiculescu a luat la începutul anului măsuri pentru diminuarea efectelor crizei financiare. Astfel, în data de 13 ianuarie 2009, Intact Media Group a anunţat, printr-un comunicat de presă, că va aplica o "reducere a costurilor în scopul diminuării efectelor crizei financiare", printre acestea numărându-se şi micşorarea cu 20% a bugetului pentru salariile angajaţilor.

"Printre măsurile luate la nivel de trust se află şi reducerea bugetului cu salariile angajaţilor Intact Media Group cu 20%. Directorii companiilor care alcătuiesc trustul - printre care se află şi Sorin Oancea, Gabriela Vrânceanu Firea, Cătălin Tolontan, Marius Tucă, Florin Nicoară, Mihai Gâdea, Şerban Barbato, Dan Matiescu, Radu Naum - au prezentat deja un buget de salarii pe anul 2009, redus cu 20% în comparaţie cu anul trecut", se arăta în comunicatul Intact.

De asemenea, în comunicat se spunea că această decizie a fost luată pentru a "preîntâmpina efecte nedorite ale crizei, cum ar fi concedierile masive".

Intact Media Group deţine televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena International şi Euforia TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear, 4WD, Good Food, Good Homes şi Confidenţial.


sursa: MEDIAFAX

Response to "Reduceri de personal la secţia sport a postului Antena 3"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare