miercuri, 8 iulie 2009

Romanii au ales sa urmareasca ceremonia de adio in memoria lui Michael Jackon la Pro Tv

Posted on 22:02 by Cioara Andrei


Pro Tv a fost cel mai urmarit post de televiziune din Romania marti, 7 iulie, pe timpul transmisiunii ceremoniei de adio in memoria regelui pop, Michael Jackson.

Pro Tv a avut o editie speciala aStirilor Pro Tv moderata de Andreea Esca, Cristian Leonte si Loredana in care telespectatorii au putut urmari ceremonia de adio de la Los Angeles. In intervalul orar 19.58 – 22.34, Pro Tv fost lider de piata, urmarit de peste un milion de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei si cu o medie de audienta pe intreg publicul din mediul urban de 6,4 puncte de rating si 18,1 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 4,4 rating si 12,3 cota de piata. Si pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban, Pro Tv a fost cel mai urmarit post de televiziune cu o medie de audienta de 6,2 puncte de rating si 20,9 cota de piata, fata de Antena 1 care a avut in acelasi interval orar 4,1 rating si 13,7 cota de piata.

Michael Jackson
a incetat din viata pe 26 iunie si a indoliat planeta cu sfarsitul sau. Telespectatorii din Romania au ales sa urmareasca intreaga poveste a vietii si a mortii starului la Stirile Pro Tv de la ora 19.00 care au avut zeci de reportaje speciale si corespondente in exclusivitate ale corespondentului Pro Tv, Carmen Avram din L.A. si care au fost zi de zi lider de audienta. In perioada 26 iunie – 7 iulie, Stirile Pro Tv de la ora 19.00 au fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor inregistrand o medie de audienta pe toate editiile, pe intreg publicul din mediul urban de 7,5 puncte de rating si 27,5 procente din cota de piata, fata de principalul sau concurent, Antena 1 care a avut in cele 12 zile de la decesul megastarului, in intervalul orar analizat, doar 4,3 puncte de rating si 15,8 procente din cota de piata. Si publicul tanar si activ a urmarit in cea mai mare masura Stirile Pro Tv de la ora 19.00 din 26 iunie pana in 7 iulie care i-au dedicat controversatului rege pop mare parte din continutul lor, inregistrand o medie pe toata perioada de 6,7 rating si 31 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut pe acelasi public comercial de doua ori mai putin, mai precis 3,1 rating si 14,4 cota de piata. Editia Stirilor Pro Tv de la ora 19.00 care a avut cea mai mare audienta de la moartea lui Michael Jackson si pana la ultimul omagiu a fost pe 28 iunie cand jurnalul de la Pro Tv a fost urmarit de peste 1 milion si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei si a inregistrat 9,0 rating si 34 procente din cota de piata pe publicul comercial.

Aproximativ 70.000 de vizitatori unici, au urmarit live, pe site-ul stirileprotv.ro, ceremonia de adio in memoria lui Michael Jackson. Site-ul inregistrat un nou record cind 10.000 de romani au fost conectati, simultan, cu evenimentul de la Staples Center.

La sfirsitul zilei de 7 iulie, site-ul stirileprotv.ro a inregistrat 203,457 de vizitatori unici, putin sub recordul stabilit pe 26 iunie cind stirileprotv.ro era cel mai accesat site din Romania (206.001 de vizitatori unici) si primul care a anuntat moartea Regelui Pop.

In luna iunie, site-ul stirileprotv.ro si-a adjudecat pozitia de lider al site-urilor generaliste de stiri din Romania (cu 1.375.749 de vizitatori unici lunari, conform SATI) si locul 4 in clasamentul general.

Site-ul stirileprotv.ro face parte din grupul de 10 site-uri al diviziei de internet a PRO TV SA care a stabilit un nou record de trafic, in ziua de 7 iulie: 554.716 de vizitatori unici.

sursa: PRO TV

Response to "Romanii au ales sa urmareasca ceremonia de adio in memoria lui Michael Jackon la Pro Tv"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare