marți, 28 iulie 2009

VIDEO Prezentarea lui Ibrahimovic in fataa 50.000 de fani la Barcelona

Posted on 00:58 by Cioara Andrei


e
Suedezul a venit pe cai mari la Barcelona, insa cu mana rupta! Ibrahimovic a fost prezentat in fata a 50.000 de oameni pe Nou Camp unde va avea o clauza de reziliere a contractului de 250 de milioane de euro! Ibrahimovic va fi operat marti!

 "Va multumesc tuturor!" le-a pus Ibrahimovic celor 50.000 de fani  care au venit sa-l vada jongland pe Nou Camp!  Noul magician al Barcelonei va fi operat marti la mana stanga si va debuta la Barcelona pe 19 august in Trofeul Joan Gamper.

"Este o onoare sa ma aflu la acest club. Este una din cele mai fericite zile din viata mea. Va fi o placere sa joc alaturi de cei mai buni jucatori aici!E bine ca lumea ma sustine, toti au sperante foarte mari si asta ma motiveaza",a  spus Zlatan la conferinta de presa!

"Zlatan este un jucator de mare calitate care a muncit foarte mult ca sa ajunga aici. Am facut acest transfer cu intentia de a castiga trofee la fel cum am facut-o si pana acum. Si sunt sigur ca el ne va ajuta sa facem acest lucru",  a declarat seful Barcelonei, Joan Laporta.

Ibrahimovic va purta numarul 9 la Barcelona. Campioana Spaniei va plati 46 de milioane de euro lui Inter plus Samuel Eto'o si Hleb - imprumutat . 66 de milioane de euro o costa pe Barcelona afacerea Ibrahimovic pe Nou Camp.

Cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, Zlatan Ibrahimovic a trecut azi de vizita medicala, insa doctorul Ricard Pruna a  confirmat ca jucatorul are o fractura la mana stanga!

"Trebuie sa vedem cum vom face ca sa-l recuperam cat mai repede posibil.Vom decide ce tratament va urma pentru a fi gata cat mai repede", a explicat doctorul. 

Ibrahimovic s-a accidentat la amicalul de saptamana trecuta cu Chelsea in turneul lui Inter din USA.


Vezi aici imagini de la vizita medicala a lui Ibrahimovic 




Vezi imagini de la sosirea lui Ibrahimovic la Barcelona! 

 sursa: Sport.ro

Response to "VIDEO Prezentarea lui Ibrahimovic in fataa 50.000 de fani la Barcelona"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare