marți, 15 septembrie 2009

LIVE VIDEO Champions League Bayern, Atletico şi Wolfsburg sunt LIVE VIDEO pe www.boomsport.ro, azi de la ora 21.40

Posted on 12:25 by Cioara Andrei

Meciurile de marţi din UEFA Champions League

Maccabi Haifa - FC Bayern München (live pe www.boomsport.ro, ora 21.40)

Meciul se va juca la Tel Aviv pe o arenă cu o capacitate de trei ori mai mare decât cea din Haifa. Stadionul tradiţional al gazdelor nu îndeplineşte condiţiile impuse de UEFA. Un duel cu Bayern favorită clară, dar amfitrionii ar putea pune probleme dacă ne gândim la "confuziile" din apărarea bavarezilor. Maccabi este cunoscută în mod special pentru echipamentul verde pe care îl poartă jucătorii. Bayern este în revenire de formă cu 2 victorii în ultimele 2 etape. 8 goluri marcate cu Wolfsburg şi cu Dortmund, locul 5 în clasament, la 5 distanţă de liderul Hamburger SV.

Atletico Madrid - Apoel Nicosia (live pe boomsport.ro, ora 21.40)

După două etape în Spania, Atletico are un singur punct. Este prea devreme pentru a trage concluzii, dar cu siguranţă Kun Aguero şi Maxi Rodriguez îşi vor reveni pe plan intern. În Europa, "echipa mai mică" din Madrid are pretenţii mari. În meciul de pe Vicente Calderon, spaniolii sunt favoriţi clari. Apoel Nicosia a trecut în play-off de FC Copenhaga şi speră să facă o figură frumoasă în grupe. Calificarea între cele mai bune 32 din Europa este cea mai mare performanţă pe plan internaţional a ciprioţilor.

VfL Wolfsburg - ŢSKA Moscova (live pe boomsport.ro, ora 21.40)

Campionii din Bundesliga sunt în criză. În ultimele 3 etape au înregistrat tot atâtea înfrângeri. Armin Veh, fostul antrenor al lui Marica la Stuttgart, are încredere că "lupii" îşi vor reveni în faţa ruşilor de la ŢSKA. În campionat, moscoviţii sunt pe locul 3 după 21 de etape cu 36 de puncte. Meci cu un uşor avantaj pentru Wolfsburg datorită terenului propriu, dar nemţilor le lipseşte experienţa internaţională.

Juventus - Bordeaux (live Boom Sport One, ora 21.40)

"Bătrâna Doamnă" debutează în acest sezon de Champions League după trei victorii consecutive în Serie A unde fosta echipă a lui Mutu conduce clasamentul cu 9 puncte. Alessandro Del Piero ar putea juca pentru Juventus, pentru prima dată în acest sezon. Campioana Franţei, Bordeaux, fosta adversară din sezonul trecut a lui CFR Cluj în grupe, este pe locul 1 în Franţa, cu 13 puncte după 5 etape. Pe Delle Alpi, echipa lui Laurent Blanc vrea să confirme forma bună prin care trece de la începutul acestui sezon.

Olympique Marseille - AC Milan (live Boom Sport Two, ora 21.40)

Vicecampioana Franţei este pe locul 4 în Ligue 1, la 2 puncte de Bordeaux. Milanul pare favorită datorită experienţei bogate din Europa, dar băieţii lui Leonardo suferă şi acum după eşecul înregistrat în Serie A în faţa concitadinilor Inter (scor 0-4). Locul 10 după trei etape nu este la înălţimea pretenţiilor lui Berlusconi. Dar mâine seară, Pato şi Pirlo pot da lovitura pe Stade Velodrome.

Chelsea - FC Porto (live Boom Sport Three, ora 21.40)

La Londra se întâlnesc fostele echipe ale lui Jose Mourinho. Numai cu oaspeţii a reuşit să câştige Champions League, în 2004. Chelsea merge şnur în Anglia, maximum de puncte după 5 etape. Carlo Ancelotti pare că a început să-şi cunoască starurile. Drogba, Terry, Lampard sau Ballack sunt favoriţi în duelul cu Porto. Portughezii sunt campioni interni în ultimele patru sezoane. Debutul ligii iberice găseşte laureata Europei de acum cinci ani pe locul 3, la 2 puncte de Braga.

Besiktas - Manchester United (live Boom Sport Four, ora 21.40)

Meciul pare disproporţionat, dar fanii turci ai lui Besiktas creează o atmosferă incendiară la meciurile de pe teren propriu. Campionii de pe Bosfor vin după umilinţa înregistrată în campionat cu Galatasaray, 0-3. Sunt pe locul 11 şi în mare măsură au spus deja adio titlului. Echipa lui Sir Alex Ferguson nu mai are nevoie de nicio prezentare. În mai s-a înclinat la Roma în faţa Barcelonei, dar acum vrea să câştige din nou trofeul suprem. În Premier League sunt pe locul 2, la 3 puncte de Chelsea.

Rezumatele tuturor partidelor din Champions League se văd pe www.boomsport.ro


LIVE VIDEO CHAMPIONS LEAGUE

Response to "LIVE VIDEO Champions League Bayern, Atletico şi Wolfsburg sunt LIVE VIDEO pe www.boomsport.ro, azi de la ora 21.40"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare