miercuri, 16 septembrie 2009

LIVE VIDEO Sevilla - Unirea Urziceni pe

Posted on 12:05 by Cioara Andrei


Foştii roş-albaştri sunt singurii jucători din lotul Unirii care au mai evoluat în grupele Ligii

După ce s-a încoronat regina României, Unirea Urziceni a intrat în panică gândindu-se la meciurile de foc care o aşteaptă în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume.

Cu jucători fără prea multă experienţă în Europa şi un buget de transferuri destul de mic, ialomiţenii au dat din colţ în colţ pentru găsirea unor oameni cărora să nu le tremure genunchii în faţa vedetelor din Champions League. Aşa că Sorin Paraschiv şi Antonio Semedo au fost înregimentaţi gratis de Urziceni după ce primul a dezertat în vară de la Rimini, echipă căzută în Serie C, iar "Seme" a scăpat, contra cost, de calvarul din Ghencea. Cei doi sunt singurii jucători din lotul Unirii care au mai ascultat pe viu imnul Ligii Campionilor, iar "Bursucul" aşteaptă ca ei să facă diferenţa.

"Vom ieşi epuizaţi din Champions League!"

"Faptul că am venit la Urziceni reprezintă pentru mine o nouă experienţă. Am jucat în Liga Campionilor şi ştiu cum va fi: vom ieşi epuizaţi după acele meciuri. Vreau să depăşim însă performanţa Stelei, care a făcut cinci puncte în grupe. Pentru asta, trebuie să fim proaspeţi la fiecare partidă. Trebuie să dăm totul, pentru că altfel, la acest nivel, adversarul te umileşte", a afirmat Sorin Paraschiv, noua "furnicuţă" din mijlocul Unirii.

Semedo, marea speranţă

Jucătorul de care se leagă însă cele mai mari speranţe ale Unirii în Champions League este Antonio Semedo. Portughezul este marele pariu al lui Dan Petrescu, conducerea Urziceniului aşteptând multe de la el. "La Steaua n-a fost folosit cum trebuie, n-avea ce să facă. O să vedeţi la noi ce-o să joace!", e ameninţarea transmisă de unul dintre şefii ialomiţenilor. Deocamdată, Semedo e doar modest: "Mă bucur că am ajuns la Unirea. Este o echipă foarte puternică pe care vreau s-o ajut să repete performanţa de anul trecut. În Liga Campionilor nu este niciun secret. Trebuie doar să tratezi cu atenţie fiecare meci şi să vrei maximum de la fiecare joc".

6 meciuri a jucat Antonio Sanchez Semedo în grupele Ligii Campionilor, nereuşind niciun gol

17 partide a bifat Sorin Paraschiv în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume, marcând şi un gol


sursa: ProSport

CLICK AICI PENTRU LIVE VIDEO Sevilla-Unirea Urziceni pe TVR 1

Response to "LIVE VIDEO Sevilla - Unirea Urziceni pe"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare