miercuri, 10 martie 2010

Pro Tv a fost lider de audienta cu filmul de Oscar The Hurt Locker – Echipa de foc

Posted on 12:46 by Cioara Andrei


Duminica seara, cand Pro Tv a difuzat The Hurt Locker – Echipa de foc, pelicula care a stralucit in noaptea Oscarurilor si si-a adjudecat sase statuete din cele noua nominalizari, aproape 1,3 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari au stat in minutul de aur (23:20) cu ochii pe aventurile genistilor de top din Irak.


Filmul care a reusit sa eclipseze superproductia Avatar, considerata favorita in cursa Oscarurilor din acest an, a obtinut in minutul de aur, 23:21, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani un varf de audienta de 8,3 puncte de rating si 26,6% cota de piata, timp în care Antena 1 avea doar 3,1 puncte de rating si 9,9% cota de piata.

Pro Tv a fost lider absolut de audienta in intervalul orar 22:33 – 01:14, cand a fost difuzat The Hurt Locker – Echipa de foc. Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a obtinut o medie de 5,6 puncte de rating si 22,3% cota de piata, spre deosebire de Antena 1, care a obtinut de aproape doua ori mai putin, respectiv 2,9 puncte de rating si o cota de piata de 11,7%. Si pe publicul din mediul urban Pro Tv si-a adjudecat primul loc în topul audientelor, cu o medie de 4,3 puncte de rating si o cota de piata de 17,5 procente. În tot acest timp, Antena 1 obtinea un rating de 3,2 puncte si o cota de piata de 13,1%.

The Hurt Locker – Echipa de foc este marele castigator la Oscar
, in acest an, unde si-a adjudecat sase mult ravnite statuete, printre care cea pentru cel mai bun film, cea mai buna regie si pentru cel mai bun scenariu original. Kathryn Bigelow, fosta sotie a lui James Cameron, este prima femeie din istorie care îsi adjudeca Oscarul pentru cea mai buna regie.


sursa: PRO TV

Response to "Pro Tv a fost lider de audienta cu filmul de Oscar The Hurt Locker – Echipa de foc"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare