vineri, 18 iunie 2010

Slovenia - SUA 2-2! Vezi golul fabulos al lui Birsa

Posted on 22:29 by Cioara Andrei


Slovenia şi SUA au terminat nedecis cel mai spectaculos meci de până acum al turneului final.

Acum trei ani şi câteva zile, într-un iunie mult mai puţin răcoros, eram la Ljubljana alături de naţionala României. Selecţionata lui Piţurcă lupta pentru calificarea la Euro 2008 şi nu avea cum să se împiedice iar de micuţa selecţionată slovenă.

A fost un 2-1 sec cu golul lor marcat târziu, după ce Bănel şi Tamaş rezolvaseră meciul. De atunci nu am mai văzut Slovenia pe viu. Birsa, rezervă atunci, e unul dintre puţinii supravieţuitori. Portarul Handanovic, Robert Koren şi Bostjen Cesar sunt singurii titulari rămaşi în primul unsprezece. Meciul cu SUA e unul neaşteptat de viu. Cel mai bun de până acum al acestui turneu final. Fotbal curat, pe contre, cu ritm şi ocazii. Echilibrul e rupt de amicul Birsa. Şut senzaţional de la distanţă pentru 1-0. Americanii se simt lezaţi şi preiau iniţiativa. Degeaba. De marcat, marchează tot europenii, la un contraatac de manual finalizat de Ljubijankic. Donovan toarnă gaz pe un meci oricum aprins cu un gol din unghi în startul părţii secunde.

Cursa americanilor după egalare continuă. Yankeii nu sunt doar atleţii de altădată. Ştiu şi cu mingea. Slovenii sunt groggy. Gâfâie într-un final nebun în care Bradley egalează, iar Edu marchează un gol perfect valabil, anulat nu se ştie de ce. 2-2 şi ambele echipe se bat până la final pentru calificare.

VEZI VIDEO 3D GOLURILE


sursa: ProSport

Response to "Slovenia - SUA 2-2! Vezi golul fabulos al lui Birsa"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare