sâmbătă, 10 iulie 2010

FC Dinamo anunţă de ce a picat transferul lui Năstăsie!

Posted on 00:00 by Cioara Andrei


Preşedintele FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, vineri, pentru site-ul oficial al grupării "alb-roşii", că transferul mijlocaşului Cosmin Năstăsie de la FC Argeş nu s-a realizat deoarece nu a fost de acord cu cerinţele clubului piteştean în ceea ce priveşte o vânzare ulterioară a acestuia.

"Sâmbăta trecută, cand am anunţat transferul, negocierile cu reprezentanţii clubului FC Argeş şi cu jucătorul Cosmin Năstăsie erau încheiate din punctul nostru de vedere. Din păcate, au apărut clauze de durată a contractului de coproprietate a jucătorului şi de obligaţii financiare la un transfer ulterior, cu care nu am putut fi de acord. Din aceste motive nu am acceptat condiţiile clubului FC Argeş. Jucătorul şi-a dorit o carieră la Dinamo, a fost dorit în Ştefan cel Mare, dar transferul nu s-a realizat din considerentele arătate mai sus", a spus Nicolae Badea.

Mijlocaşul formaţiei FC Argeş, Cosmin Năstăsie, semnase, sâmbătă, un contract pe cinci sezoane cu Dinamo Bucureşti, suma de transfer fiind de circa 110.000 de euro.


sursa: ProSport

Response to "FC Dinamo anunţă de ce a picat transferul lui Năstăsie!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare