vineri, 9 iulie 2010

Nokia a pus poliţia pe un blogger rus care a prezentat un telefon înainte de lansarea sa oficială

Posted on 20:57 by Cioara Andrei


Producătorul finlandez de telefoane mobile a apelat la poliţia rusă pentru recuperarea unui prototip al modelului smartphone N8, care ar fi încăput pe mâinile unui blogger. Telefonul urmează să fie lansat pe piaţă în toamnă.

Eldar Murtazin a publicat pe internet poze şi recenzii ale prototipului N8 pe 26 aprilie, cu o zi înainte ca Nokia să prezinte telefonul oficial.


Murtazin susţine că a fost contactat de departamentul de infracţiuni economice din cadrul ministerului de Interne din Rusia şi se va întâlni cu autorităţile. Într-un interviu, bloggerul a declarat că gadgetul nu se află în posesia sa. Telefonul şi pozele i-ar fi fost aduse de o "sursă", pe care nu a vrut să o identifice.

Situaţia Nokia este similară cazului Apple care, potrivit presei, ar pregăti un nou smartphone, însă prototipul a ajuns în posesia celor de la Gizmodo, un site de specialitate, care a publicat în aprilie o serie amplă de imagini şi informaţii despre gadget. Aparent, un prototip al aparatului a fost uitat într-un bar.



sursa: Gandul

Response to "Nokia a pus poliţia pe un blogger rus care a prezentat un telefon înainte de lansarea sa oficială"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare