joi, 1 iulie 2010

Larry King renunţă la emisiune

Posted on 18:32 by Cioara Andrei


Ryan Seacrest şi Piers Morgan sunt vehiculaţi ca potenţiali succesori

După un sfert de veac, de-a lungul căruia a fost un simbol al CNN, veteranul realizator de televiziune a anunţat că va renunţa, din toamnă, la emisiunea pe care o realizează la acest post.

Acum în vârstă de 75 de ani, King şi-a motivat decizia prin dorinţa de a petrece mai mult timp alături de familie. Analiştii media au, însă, o altă părere: cauza reală a retragerii este scăderea cotei de audienţă. În 2009, ratingul formatului "Larry King Live" scăzuse, faţă de anul precedent, cu 43 de procente. Şi nici 2010 n-a adus o ameliorare a situaţiei.

De-a lungul a 25 de ani de emisiune, Larry King a realizat peste 40.000 de interviuri cu celebrităţi şi oameni politici din toată lumea. Chiar dacă va renunţa la showul său, şi-a adjudecat deja un loc în Guinness Book, pentru cea mai longevivă emisiune tv difuzată pe acelaşi tronson orar şi având acelaşi moderator. "Odată acest capitol încheiat, aştept cu nerăbdare să văd ce-mi va duce viitorul, dar, deocamdată, îmi voi atârna în cui bretelele", a glumit Larry, cu referire la accesoriul pe care l-a făcut celebru. Pe blogul său, Larry King îşi informează cititorii despre faptul că CNN a fost de acord cu cererea sa de a pune capăt emisiunii "Larry King Live" începând din această toamnă, precizând, diplomat, că va continua să fie "un membru al familiei CNN". Reputatul jurnalist va prezenta programe speciale, cu ocazia unor evenimente naţionale sau internaţionale majore.

Seacrest, prietenul şi favoritul lui King

De-a lungul carierei sale, Larry King i-a intervievat pe toţi preşedinţii americani, începând cu Gerald Ford.

Printre cele mai recente interviuri ale sale se numără cele realizate cu Bill Gates şi Lady Gaga, pentru calitatea celui din urmă fiind şi criticat.

Cine îl va înlocui pe "rege"? Mai multe personaje se numără printre potenţialii succesori: Piers Morgan, jurat al emisiunilor-concurs "Britain's Got Talent" şi "American Idol" şi Ryan Seacrest, gazda celui din urmă. În vreme ce despre Morgan se spune că are şanse de a semna cu CNN un contract ep 4 ani, în valoare de 5,5 milioane de lire sterline, numele lui Seacrest a fost vehiculat încă de anul trecut, când a fost dat drept înlocuitorul lui King, în cazul retragerii acestuia în 2011. Ryan, care a îndeplinit în mai multe rânduri rolul de gazdă-invitat a emisiunii "Larry King Live", este dat drept favoritul venerabilului său confrate.


sursa: Gandul

Response to "Larry King renunţă la emisiune"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare