duminică, 18 iulie 2010

Weekend de foc! Un om a murit, alte cateva sute au ajuns la spital

Posted on 11:47 by Cioara Andrei


Specialistii ii indeamna la prudenta mai ales pe varstnici si pe cei cu probleme cardiovasculare. Caldura a ucis deja un om care s-a aventurat pe strada la ora amiezii si alte cateva sute au avut nevoie de ingrijiri medicale.

In sudul tarii, este parjol. Iar caldura pare si mai greu de indurat in orase, unde asfaltul incins face aerul de nerespirat. Sambata, la Craiova, un barbat de 72 de ani a plecat la cumparaturi, la orele amiezii. S-a prabusit fara suflare, in fata magazinului.

Zapuseala a invaluit si Bucurestiul. Termometrele vor indica si astazi 34 de grade, dar oamenilor li se pare ca este si mai cald
din cauza indicelui de confort termic de 82 de unitati.

Nici apa nu le mai da senzatia de racoare celor care se aventureaza pe strazi la orele amiezii. Cei care visau sa se racoreasca la artezienele din piata Unirii au avut parte de o surpriza: acum s-au gasit si gardienii sa le pazeasca strasnic, nelasand oamenii sa se apropie.

Cel mai greu au suportat caldura tinerii care si-au programat nuntile in acest weekend. Miresele se topeau sub rochiile lungi cu multe straturi de material, iar mirii abia asteptau sa scape de sacou si vesta. Nu mai vorbim de emotiile momentului...

Meteorologii spun ca va fi extrem de cald si astazi si maine, asa ca oamenii sunt sfatuiti sa ramana pe cat posibil in case, sa consume multe lichide, iar daca ies afara sa se protejeze de soare.

Si este doar inceputul. Specialistii prognozeaza inca doua zile de foc.


sursa: PRO TV

Response to "Weekend de foc! Un om a murit, alte cateva sute au ajuns la spital"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare