vineri, 3 septembrie 2010

Radio Pro FM înghite rețeaua Info Pro

Posted on 19:36 by Cioara Andrei


Pro FM preia rețeaua de licențe a stației InfoPro, care devine de săptămâna viitoare doar un brand de știri radio, scrie Adplayers. Practic, pe licențele rețelei naționale InfoPro se va auzi postul Pro FM. Brandul InfoPro va fi folosit pentru știrile Pro FM.

Mutarea va mări considerabil acoperirea în teritoriu a postului Pro FM, care numără în present 28 de stații. Rețeaua Info Pro contribuie cu 38 de frecvențe în toată țara.

Costi Mocanu, director general Pro TV SA, pentru Adplayers:

„Așa este, vor fi schimbări în ceea ce privește InfoPro. Este un brand care rămâne în radio, dedicat însă exclusiv segmentului de știri radio. Vedeta toamnei este Pro FM, care va fi retransmis pe frecvența ocupată acum de semnalul InfoPro. În felul acesta Pro FM devine radioul comercial al cărui semnal va avea cea mai mare acoperire din România”.

Cu licențele preluate, Pro FM va număra 66 de stații la nivel național, față de 28 cât are în prezent.

Decizia nu va afecta echipa InfoPro (aproximativ 15 oameni), care va continua să lucreze la Pro FM.

Costi Mocanu:

„Practic, pe o piaţă în scădere cum e piaţa de radio din România, Pro FM se va putea lăuda cu creştere mai mult decât dublă. Creşte ca număr de emiţători (de la 28 la 66), creşte ca acoperire la nivel urban (de la 58,9% la 96,7%), creşte ca acoperire naţională (de la 31,54% la 74,8%). Din punct de vedere tehnic, Pro FM va deveni radioul cu cea mai mare acoperire” explică Mocanu.

Potrivit oficialilor Media Pro, postul de radio InfoPro a apărut în decembrie 2004, iar în momentul de faţă reţeaua acoperă 74,8 % din populaţia naţionala şi 96,7 % din populaţia urbană.


sursa: Pagina de media

Response to "Radio Pro FM înghite rețeaua Info Pro"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare