sâmbătă, 11 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: Rapid - CFR Cluj 2-0

Posted on 07:58 by Cioara Andrei




Rapid a câştigat mai clar decât o arată scorul (2-0)meciului de aseară împotriva campioanei CFR. Golurile lui Cassio, primele în Liga I, au adus liniştea în Giuleşti şi degringolada la clujeni chiar înainte de Champions League.

Jucătorii lui Şumudică au intrat destul de încrezători pe teren şi au dominat copios mai ales în prima repriză. Surprinzător de descoperiţi s-au prezentat cei de la CFR. Dacă gazdele ar fi avut în faţă un atacant "meseriaş", cu siguranţă Mandorlini ar fi plecat cu sacoşa plină şi cu demisia sub braţ din Giuleşti. Dar norocul lui a fost ghinionul Rapidului în primele 45 de minute. Comicul Răduţă a predat lecţii bune de cum să nu înscrii, ratând din absolut toate poziţiile. Cred că nici dacă lua mingea în mână şi fugea cu ea spre poartă tot nu reuşea să dea gol! S-ar fi împiedicat cu siguranţă de linia de 16 metri sau de vreun smoc de iarbă. Nu este o exagerare. E doar o constatare. Minutele 11, 17, 20 şi 23 au suportat ratările copilăreşti ale lui Răduţă.

Cassio, schimbarea salvatoare

Lui Şumudică i-au mai ieşit câteva fire de păr alb, dar disperat şi el de ratările atacantului său l-a chemat de pe bancă pe Cassio şi l-a schimbat pe Răduţă chiar cu 13 minute înainte de pauză. Iar atunci ceva cu adevărat impresionant s-a petrecut. Pe orice stadion din România şi nu numai, Răduţ ar fi fost fluierat copios. Ce credeţi că au făcut suporterii Rapidului? L-au aplaudat în picioare, iar galeria chiar l-a chemat la salut pe tânărul atacant. Să tot fii fotbalist în Giuleşti! Cam asta a fost pentru Rapid, cât despre CFR... Nici vorbă să amintească în vreun moment de faptul că ea e campioana. Doar un lob frumos al lui Bastos de la 40 de metri a trezit uşoare emoţii rapidiştilor.

Jucând din minutul 40 cu un om mai puţin pe teren, după eliminarea lui Kone, echipa lui Mandorlini a fost victimă sigură în faţa atacurilor furibunde ale giuleştenilor. Iar Cassio a adus mult aşteptatul gol, dintr-o centrare excelentă a lui Spadacio în minutul 58. Cu cât trecea timpul cu atât se alegea praful de echipa lui Mandorlini. De la modulul 4-1-4-1, italianul a ajuns să joace 4-1-2-1 pentru că după Kone, şi Bastos a văzut "roşu" în faţa ochilor. Iar Cassio a mai lovit o dată pentru 2-0.


Răduţă i-a luat faţa lui Cassio. Doar 35 de minute! Dezamăgit de jocul slab al lui Cassio, tehnicianul Rapidului, Marius Şumudică, n-a mai avut răbdare cu brazilianul şi la meciul cu CFR l-a titularizat în atac pe Lucian Răduţă (foto), singurul vârf rămas valid după ce Sburlea a luat cartonaş roşu cu Gaz Metan Mediaş. Din păcate însă pentru rapidişti, Răduţă a ratat din toate poziţiile în faţa lui Stăncioiu, iar Şumudică l-a înlocuit pe acesta cu Cassio după doar 35 de minute de joc, cedând practic la îndemnul galeriei.

Altfel, nou-veniţii Sorin Frunză şi Candido Costa au fost rezerve la primul lor meci pentru Rapid.
Tony şi Alcantara au râs de rezervele Rapidului! După criteriul "râde ciob de oală spartă", jucătorii CFR-ului, Tony (foto) şi Alcantara, s-au amuzat copios la intrarea pe stadionul din Giuleşti în momentul în care i-au observat pe banca de rezervă a Rapidului pe Cassio, Candido Costa şi Ezequias. Cei doi clujeni, care mergeau ţinându-se de gât, au început au arătat cu degetul râzând înspre rapidişti, însă au uitat că şi ei au avut acelaşi statut la partida din Grant.

sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Rapid - CFR Cluj 2-0"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare