sâmbătă, 11 septembrie 2010

Soţul Mădălinei Manole si PRO TV au câştigat războiul audienţelor

Posted on 09:38 by Cioara Andrei


Emisiunea lui Măruţă, în care Petru Mircea prezenta scrisoarea de adio a cântăreţei, a fost mai urmărită decât concurenta "Acces Direct", în care părinţii artistei făceau noi dezvăluiri şocante.


În etapa de miercuri a "războiul pentru rating" dintre Pro TV şi Antena 1, având moartea Mădălinei Manole drept subiect, postul de televiziune al lui Adrian Sârbu a ieşit învingător. Lupta dintre Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, şi părinţii acesteia a atins un punct culminant când părţile aflate în conflict şi-au spus punctul de vedere în acelaşi timp, la posturi de televiziune concurente.


În timp ce, la Antena 1, părinţii aruncau cu acuze şi povesteau diverse "aspecte", aşa cum le numea mama Mădălinei, cu privire la viaţa fiicei lor alături de soţ, Cătălin Măruţă îl avea în platou pe Petru Mircea, care încerca să se apere, aducând ca argument în favoarea sa scrisoarea găsită "printre talismane şi cărţi de rugăciune", care conţinea şi un testament "de suflet" lăsat de soţie.
În timp ce, spre deliciul unui public care "înjură, dar se uită", după cum spune analistul media Bogdan Ghiu, cele două părţi se bălăcăreau, blestemau şi-şi spălau rufele în public, diverşi analişti şi psihologi analizau ultimele gânduri ale Mădălinei şi reacţiile celor implicaţi, totul de dragul marelui rege, ratingul.

Peste un milion de oameni, interesaţi de scandal.
Petru Mircea a dus postul la care este angajat, Pro TV, pe podiumul de lider în audienţe, înregistrând astfel, pe toată perioada difuzării, o audienţă medie de 6,5% rating, adică 775.000 de telespectatori.

Postul concurent, Antena 1, a adunat doar 4,5 puncte de rating, acestea fiind transformate în 523.000 de telespectatori. În total, judecând publicul care a urmărit ieri ambele emisiuni, aproximativ 1.300.000 de telespectatori au fost interesaţi de încă un meci între familia Manole şi soţul artistei.

Happy Hour de la PRO TV a înregistrat si in ziua de, marţi, o medie de 680 de mii de telespectatori în mediul urban, ceea ce înseamnă un rating de 6%. În ceea ce priveşte Antena 1 si Acces Direct, numărul celor care au urmărit emisiunea a fost de 300.000 de telespectatori din mediul urban, adică un rating de 2,6%.

Si joi in intervalul 17.45-19.00, Pro TV a fost lider de piaţă cu dezvăluirile despre moartea Mădălinei Manole, înregistrând un rating mediu de 5,8% (696.000 de telespectatori)

Potrivit unui calcul estimativ realizat de paginademedia.ro, pentru o emisiune cu un asemenea rating, postul de televiziune Pro TV ar putea câştiga, în ciuda crizei, cam 35.000 de euro (un spot de 30 de secunde, în pauza publicitară, poate ajunge la 700 euro, iar aproximativ 40 de spoturi aduc 30.000 de euro).



"Încă de la lansare, «Happy Hour» şi-a întărit poziţia de lider de audienţă pe intervalul său orar, astfel că nu am avut niciodată motive să ne etalăm audienţa în emisiunile proprii. Niciodată în cursul emisiunilor «Happy Hour» despre Mădălina Manole sau în alte ediţii nu s-a făcut referire la cotele de audienţă pe care emisiunea le atinge. De asemenea, niciodată emisiunea noastră nu a fost «spulberată în audienţe»," spun reprezentanţii postului Pro TV.


sursa: Evenimentul Zilei

Response to "Soţul Mădălinei Manole si PRO TV au câştigat războiul audienţelor"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare