duminică, 5 septembrie 2010

URANIA prezintă horoscopul săptămânii 4-10 septembrie

Posted on 17:33 by Cioara Andrei


BERBEC

Pentru cei născuţi în zodia Berbecului, principalul aspect de săptămâna viitoare ţine de muncă: găsirea unui loc de muncă, felul în care sunt plătiţi, responsabilităţile, sau chiar felul în care muncesc. Unii nativi sunt nemulţumiţi de felul în care muncesc, oscilează, sau chiar refuză una dintre oferte. Pe de altă parte, primesc tot felul de informaţii care nu sunt totdeauna de la sursă, adică conţin o eroare.

Pentru nativii din zodia Berbecului pot să mai apară şi probleme de sănătate. Acestea se asociază cu frică, cu privire la eficienţa unui tratament, de valoarea unui medic sau de necesitatea unei intervenţii chirurgicale. Oamenii au teamă de bisturiu, au teamă de medicamente, de boala însăşi. Au în permanenţă senzaţia că sunt victime ale unei erori, a unui malpraxis, au senzaţia că nu au nimerit doctorul corect, că diagnosticul nu este în rezonanţă cu stările pe care le experimentează.

Marte le dă capacitatea de a negocia, de a pretinde, sau de a se certa. Între nativii din Berbec şi soţ sau soţie conflicte parteneriale care pot să aibă la bază o situaţie mai veche,altele nu ţin decât de tracasările vieţii de fiecare zi şi astfel se ajunge la o descătuşare în familie. Astfel, îşi varsă nervii pe soţ sau soţie care nu sunt vinovaţi deloc.

Atenţie pentru femeile care au marcaj în Scorpion, care le dă acestora destul de multe probleme. Unele ţin de ghinion, altele ţin de o stare fizică proastă, de iminenţa unei infecţii, a unei înţepături sau a unei tăieturi. Poate fi vorba despre lucruri insignifiante, cum ar fi micile accidente casnice, precum o tăietură la deget în bucătărie. E bine să se dea atenţie acestor mici accidente care pot duce la infecţii mocnite sau la tot felul de neajunsuri care, la un moment dat, să îi conducă cu adevărat la doctor.

Atenţie şi la felul în care manipulaţie o substanţă pentru că poată să apară riscul unor intoxicări din greşeală a unor intoxicaţii alimentare.

Pentru bărbaţii care obişnuiesc să bea prea mult, atenţie, în această săptămână împinge către exces bahic sau către intoxicaţie cu alcool. În cazul în care alcoolul este combinat cu medicamente, atunci criza este cu atât mai mare în contextul astral.

TAUR

Pentru cei născuţi în zodia Taurului se nasc câteva probleme noi. Unele sunt legate de relaţiile cu prietenii, care acum capătă un aspect deosebit. De acum şi până în luna ianuarie aceste relaţii vor fi trecute printr-o sită foarte deasă, se vor cerne atât de sentimente, cât şi de relaţii, dar şi de o colaborare cu o serie de oameni cu care cei născuţi în zodia Taurului s-au aflat pentru o perioadă într-o relaţie spirituală sau o colaborare bazată pe o experienţă comună. O parte din simpatii şi din prietenii vor supravieţui, altele vor fi trecute la capitolul pasiv. Nici relaţiile sentimentale nu vor fi date uitării. În această săptămână, nativii vor avea o serie de probleme sentimentale accentuate. Sunt atenţi la felul în care gândesc, trăiesc şi se exprimă ei şi partenerii lor de inimă. Vor fi aproape nemiloşi, vor fi pretenţioşi, vindicativi şi exigenţi, ridicând prietenia sau dragostea la cote maxime. Astfel se poate anticipa că anume nativi din zodia Taurului vor rămâne cam singurei dacă ridică ştacheta prietenia şi a dragostei atât de sus, iar toţi ceilalţi vor pica sub acest nivel, deci nu vor mai avea cu cine să împărtăşească un cuvânt, pe cine să strângă în braţe. Nu sunt siguri, oscilează şi, ca să se fixeze într-o anume atitudine, pornesc la o verificare, la o cântărire şi la o analiză.


Zilele de 9 şi 10 septembrie sunt interesante pentru aceşti nativi din punctul de vedere al relaţiilor de muncă. Mai întâi informaţii care enervează, blochează, crispează, apoi, pe 10 septembrie, informaţii care îi mobilizează şi îi fac să ia atitudine, să se explice sau să facă public un punct de vedere. Nu întotdeauna prudenţa sau înţelepciunea vor funcţiona în aceste situaţii, ci mai mult instinctul răscolit, orgoliul răzvrătit sau o mândrie rănită. În vederea restabilirii echilibrului ei încearcă să acţioneze.

Între 9 şi 22 septembrie, relaţiile contractuale pot să sufere o serie de vicii. Mai întâi, s-ar putea ca o colaborare să fie subminată sau un contract să fie lezat sau lovit de nulitate prin felul în care acţionează cei care sunt de partea cealaltă a contractului. Atunci se simt păcăliţi, trădaţi, înşelaţi şi acţionează violent.Pe de altă parte este bine ca ei înşişi să fie atenţi la ce se întâmplă cu persoana lor, cu ce li se întâmplă, cu ce li se promite. Nu vă lăsaţi pe mâna nimănui, nu vă transferaţi interesul dumneavoastră altora, chiar dacă sunt de meserie, de exemplu avocaţi, chiar dacă sunt prieteni. Undeva se poate strecura o greşeală. Din păcate, contextul astrologic nu vorbeşte despre greşeli nevinovate. Nu este celebra eroare umană, ci despre greşeli din vina lor. Li se forţează mâna, sunt păcăliţi, înşelaţi, iar erorile sunt cu atât mai grave cu cât un Taur este implicat în activităţi de tip lucrativ. Toţi cei care sunt parte într-o o societate comercială, parte într-un contract sau rulează sume de bani este bine să ţină cont de capacitatea lor de a controla o serie de documente care îi privesc.

Atenţie, toate neregulile care se produc în contracte, în relaţiile comerciale cu finalitate în instanţă vor suferi de pe urma acestei debarasări de responsabilitate. Când veţi constata va fi prea târziu.

GEMENI

Pentru cei născuţi în zodia Gemenilor, săptămâna viitoare ţine de revenire într-un context pe care l-au mai trăit în primăvară. Pe aceşti nativi îi vor urmări situaţii care ţin de o anume dualitate, lucruri înainte pregătite care nu se rezolvă de la sine, care suferă încetiniri şi oscilaţii, sau lucruri care vin prin surprindere, ca un foc de artificii, până ajung la cenuşă. Timpul în care se petrec evenimente noi, de tipul surprizelor, este de natură să vă schimbe o poziţie socială, un rost profesional, o imagine, un nume sau un renume. Când va veni iarna, Jupiter va începe să creeze şi efecte pozitive. Deocamdată este vorba despre foarte multe regrete, de concluzii încărcate de amărăciune sau de tot felul de situaţii care vorbesc despre incapacitatea acestor nativi de a ţine sub control viaţa lor.

Nevoile familiale îi obligă pe unii nativii din zodia Gemenilor să facă o serie de compromisuri sau să îndure o situaţie care nu le convine deloc. Fie că este nemulţumitoare din punct de vedere financiar, fie este umilitoare din punctul de vedere al posturii publice. Trebuie să tacă şi să înghită, pentru că există nişte condiţionări care vin din familie. Nici nu pot să intervină pentru a rezolva ceva, nici nu pot să îşi uşureze situaţia din prezent. Condiţionarea este mare şi, până la urmă, se ajunge la un compromis. Se resemnează şi îşi spun cp trebuie să aibă răbdare pentru ca timpul să rezolve ceva ce ei cu capacitate, dorinţă şi putinţă nu reuşesc să rezolve.

Această condiţionare familială îi nemulţumeşte, îi întristează, îi aduce la exasperare uneori, iar cei care sunt mai slabi de înger chiar se plâng.

Pentru unii nativi din această categorie, viaţa sentimentală ar trebui să fie forfotitoare, bazată pe aceeaşi dualitate de care vă vorbeam şi la începutul prezentării: pe de o parte limitări, tăceri, înstrăinări, uitare, sau abaterea atenţiei pe subiecte mai importante. Îşi neglijează apropiaţii, nativii di Gemeni uită să dea telefon, sunt absenţi, sunt reci, sunt parcă neimplicaţi în relaţie. Alţii, mai ales cei tineri, pot să fie mai impetuoşi şi pot, în timp ce sunt foarte plictisiţi faţă de o persoană faţă de care au trăit în armonie câţiva ani. În contrast, pot să fie foarte entuziasmaţi. Probabil că cele două sentimente o să îi obosească şi o să îi copleşească la un moment dat, este momentul să şi aleagă, să înţeleagă ce este important pentru ei şi să pună capăt problemelor.

Pentru femeile născute în zodia Gemenilor se pune problema unor chestiuni de sănătate care, începând cu 9 septembrie, ţin de segmentul nas-gât-urechi, cu riscul unor infecţii, unor sinuzite sau unor probleme stomatologice care trebuie ţinute sub control. Operaţiile şi intervenţiile chirurgicale dentare sau cele de frumuseţe - intervenţiile cu scop cosmetic sunt destul de prost aspectate. Ar fi bine să fie amânate. Dacă nu se poate şi nu se poate, atunci trebuie să fie luate măsuri suplimentare de siguranţă, tratamente, antibiotice şi o conduită medicală riguroasă.

RAC

Pentru cei născuţi sub semnul Racului încep să se pună probleme speciale cu privire la sentimente. Sunt nemulţumiţi, riguroşi, crispaţi, revendicativi, geloşi, mânaţi de tot felul de sentimente contradictorii şi de tot felul de gânduri ascunse. Sunt profund subiectivi şi faptul că Soarele lor, împreună cu planeta Venus se va afla în Scorpion de pe 9 septembrie şi cu cele trei ipostaze din Peşti, Jupiter-Uranus şi Luna Neagră, nu înseamnă că alcătuiesc un mănunchi de trigoane regale favorabile. Pot să stârnească şi relaţii stringente, neplăcute, sau foarte stranii, poate nemaiîntâlnite, nemaitrăite. Sunt afectaţi de aceste trăiri atât femeile, cât şi bărbaţii, dar segmentul de vârstă cel mai lezat sunt bătrânii.

Nativii din rac au acum multe probleme legate de conştiinţă, de crez, de intuiţia sau inteligenţa lor care trebuie să îşi găsească un bun plasament moral, social sau politic. Sunt dezamăgiţi de ţară, de legislaţie, de Biserică, nu îi mai bucură nimic şi sunt pe punctul de a izbucni.

La acestea se adaugă şi problemele de familie, care sunt deosebite, speciale, care ţin de imposibilitatea intervenţiei de orice fel. Sunt spectatori în propria lor viaţă şi în propria lor familie, lucrurile se petrec mult deasupra lor. Totul îi nemulţumeşte şi îi surclasează. Au senzaţia că au ajuns la capătul puterilor, că nu mai au cu cine şi cu ce să lupte să îndure şi să spere. Acesta grijă va dispărea la un moment dat, în cursul toamnei, însă acum este un moment prost, mai ales în următoarele săptămâni.

Nu se înţeleg cu nimeni, nu că s-ar certa cu toată lumea, ci doar există o lipsă de răspuns adecvat în ceea ce înseamnă iniţiativă şi dialog uman. Îi spui ”Bună ziua” şi el îţi răstălmăceşte întreaga idee. În felul acesta Racii devin persoane iritate şi iritabile, generând situaţii conflictuale.

Cât priveşte relaţiile sentimentale, ele ţin mai mult de sexualitate, de instinct, de dorinţă trupească uriaşă, singura care funcţionează în acest moment ca un adevărat descătuşător de energii. Totuşi,atenţie, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, relaţia astrologică îi împinge pe unii către tot felul de experienţe nefaste: să îşi aleagă parteneri nepotriviţi, să facă experienţe de dragul aventurii, să trăiască iresponsabil, periculos, sau să cadă, la nivelul relaţiilor, sub nivelul lor social, să se compromită şi astfel să devină vulnerabil.

LEU

Din punctul de vedere al nativilor din zodia Leului, importantă rămâne casa comunicării, unde se petrec mai multe secvenţe. Unele ţin de muţenie, de tăcere, de imposibilitatea rostirii, iar altele ţin de o forţare a notei. Fie vorbesc mult şi anapoda, fie sunt insistenţi într-un domeniu şi foarte puţin prezenţi în alte domenii de viaţă şi activitate, vehiculând în felul acesta două imagini şi două atitudini care nu sunt în favoarea lor.

Apar probleme domestice, probleme imobiliare, de amenajare a interiorului, probleme de confort sau o problemă de atitudine sau de trăire la nivelul interiorităţii care pleacă într-un fel foarte straniu de la lucruri banale. Îi enervează totul: robinetul,soneria, cheia, liftul, totul. Se pot anticipa o serie de stricăciuni casnice, nereguli sau ilegalităţi în ceea ce privesc actele, hârtiile, înscrisurile, chitanţele, facturile sau contractele, tot ceea ce vorbeşte despre un drept de proprietate, un drept de posesiune.

Nativii din Leu sunt urmăriţi de o serie de pericole. Cele mai multe vin de la apă sub toate formele. Poate să fie vorba de un risc de înec sau de o relaţie proastă cu apa sub toate formele. Sunt de evitat sporturile sau jocurile periculoase, cu ambarcaţiuni sau cu utilaje făcute cu tot felul de improvizaţii. Un alt segment lovit din punct de vedere astral este din punct de vedere anatomic segmentul picioarelor.

Se pot produce lovituri, traumatisme, răniri, tăieturi, înţepături. Într-o altă interpretare, acelaşi segment poate să fie vulnerabil din punct de vedere medical: acolo să se instaleze flebite, tot felul de tulburări ale circulaţiei periferice, edeme ale picioarelor. Sunt vizaţi cei cu suferinţe renale, cei în vârstă sau cei care urmează un tratament pe care îl suportă destul de greu.

Acest efect secundar destul de neplăcut pentru viaţa de fiecare zi, capătă acum, pentru acest context astral, o coloratură specială, un risc sporit, pentru că poate să pună în pericol întregul organism, ducându-l într-o stare de urgenţă medicală.

Atenţie şi la capitolul viaţă interioară, psihică. Sunt posibile depresiile, crizele nervoase, tendinţa de izolare şi senzaţia exacerbată de furie sau extrapolarea unor probleme ale vieţii de fiecare zi într-o viaţă interioară care se dă peste cap în aşa fel încât poate să sugereze unui medic un diagnostic greu.

Acest tip de comportament sau dezechilibru psihic sunt provocate de stresul financiar, de necazurile personale, de evenimentele care îi iau pe sus, în car componenta financiară este determinantă.

FECIOARA

Pentru cei născuţi în zodia Fecioarei continuă starea nemulţumitoare provocată de tranzitul mercurian retrograd, ceea ce denotă că au foarte multe gânduri, dar şi foarte multe răzgândirii, incapacitatea de a opta, imposibilitatea de a decide. În plus, lucrurile se complică în casa parteneriatului, unde vor întâmpina din nou nemulţumirile sau discordia pe care au mai întâlnit-o în primăvară. Poate că nu toată lumea se ceartă cu partenerul de viaţă, însă cei care intră în acest con de relaţii afective, conjugale, se poate pune problema unei implicări juridice.

Dacă vara a reprezentat pentru unii dintre ei un moment de respiro, acum revin la sentimentele mai înainte şi simt că deja nu mai au răbdare şi pot ajunge la o despărţire reală, consfinţită printr-o hotărâre judecătorească.

Într-un alt plan, se pun probleme legate tot de latura judecătorească, de contracte şi de parteneriate economice care nu mai pot fi rezolvate pe calea firească a dialogului, ci cu ajutorul judecătorului. De acum încolo, până la sfârşitul lui ianuarie, numai de asta vor avea parte. În această ipostază, cei născuţi în zodia Fecioarei vor trebui să citească, să apeleze la un text sau să consulte o serie de specialişti pentru a se lămuri cu privire la aspectul legal.

La sfârşitul toamnei, lucrurile vor intra într-o fază benefică. Atunci se vor rezolva mai bine, mai corect. Deocamdată, trebuie să se înarmeze cu răbdare, cu înţelepciune, cu prudenţă pentru încă vreo două luni. Vor fi momente stresante pe care, dacă ne vom întâlni, le vor reitera, le vom analiza.

Multora dintre nativii din zodia Fecioarei săptămâna viitoare le vor trece tot felul de idei prin minte – idei stricăcioase, păguboase, neinspirate, care au darul să îi amăgească şi să îi irite. Este bine să nu semneze contracte. Nu vă lăsaţi conduşi de cei din jur care îşi dau cu părerea în tot felul de chipuri. Sunt foarte multe persoane care se bagă ca musca-n lapte în viaţa Fecioarelor şi emit opinii. Apoi, dacă reuşesc să aibă succes, vă vor crea o serie de probleme. Sfârşitul lunii septembrie aduce normalizare, reechilibrare mentală şi un alt tip de înţelepciune. Situaţia se poate reechilibra pe 9 şi pe 10 septembrie, prin mici demersuri sau mici câştiguri.

BALANŢA

La cei născuţi în semnul Balanţei se produc câteva modificări interesante, nu toate bune, nu toate rele.

În primul rând trebuie să ia seama la aspectul banilor. Păcăleli, înşelătorii, tot felul de tranzacţii incorecte, bazate pe informaţii proaste, pe vicii, pe adevărul trunchiat. Pagubele mai provin de la achiziţii proaste, de la obiecte cumpărate cu defect de fabricaţie, dar, se asemenea, se poate să fie buzunăriţi, să fie furaţi, să fie înşelaţi la piaţă, la sume mici, cum a r fi restul pe care îl primesc de la cumpărături.

Un alt aspect, care intervine pe termen lung, este legat de casa a şasea a muncii. Avem de-a face cu o poziţie bună, dar discretă pentru următoarele 2-3 luni – pot să apară protecţii discrete, un anume bine care se poate traduce prin acalmie la locul de muncă, prin dispariţia unor conflicte în relaţiile cu şefii sau cu subalternii.

Balanţele vor retrăi secvenţe de viaţă pe care le-au trăit în februarie şi martie şi pe care le credeau epuizate.

În plus, apar probleme de sănătate, probleme de digestie, probleme care ţin de metabolism, de atitudine faţă de hrană şi medicamente. Unii dintre nativi încearcă să realizeze un salt în gol – fie se tratează doar printr-o anume terapie de tipul regim vegetarian, fie renunţă cu totul la mâncare şi abordează nişte posturi cu totul absurde nejustificate nici religios nici medical. Măsura este lucrul cel mai indicat şi excesul trebuie evitat.

Dar, evident, o componentă psihică începe să îşi pună amprenta pe existenţa lor de fiecare zi. De aceea tind sa cred ca vor apela mai mult la medicamente decât la alimente şi în loc să îşi schimbe felul de viaţă sau atitudini îşi schimbă doar obiceiurile alimentare. Consumă tablete, mănâncă lucruri nesănătoase, trăiesc oarecum anapoda, excesiv căzând în braţele supărării, depresiei, melancoliei într-un chip disproporţionat mai ales pentru suflet, poate că pentru trup mai puţin.

Situaţia este pentru aceşti nativi relativ egală din punct de vedere sentimental şi, în vederea în care unii au dorit să se apropie de un partener, în ideea de a nu fi singuri sau a se căsători, cu siguranţă acum trăiesc dezamăgiri, îndoieli, regrete, sunt foarte atenţi. Probabil că multe dintre aceste proiecte afective se vor destrăma, se vor deşira, şi vor rămâne la sfârşitul toamnei doar nişte amintiri care se vor risipi ca un fum. Ei înşişi sunt speriaţi de anumite contradicţii, alteori sunt inhibaţi exact când ar trebui să acţioneze.

S-au blocat în faţa unor uşi care nici măcar nu sunt închise, în schimb nu reuşesc să facă fată acolo unde există numeroase oportunităţi. Este o contradicţie a acestei săptămâni şi vă mai dura în această formulă categorica încă 10-15zile. Ulterior, după 1 octombrie, acest tip de blocaj se va atenua şi vor intra în joc alte influxuri. Soarele va intra domiciliu şi vor avea altă forţa, alta penetrare mentală a realităţii şi altă atitudine. Perioada pe care o traversează este una de stinghereală trupească, sufleteasca şi socială.

SCORPION

Pentru Scorpion o veste bună. Micul Benefic intra în segmentul lor natal. Au parte în acest fel de şansă, noroc, protecţie. Se pot simţi mai veseli, mai optimişti, mai în siguranţă, mai în formă, sau poate chiar da norocul peste ei în tot felul de contexte. Unul vrea un loc de muncă, altul nevasta, unul bani, altul maşină, în sfârşit norocul să fie de partea lor.

În acesta săptămână planeta Venus încă nu realizează cele mai importante şi cele mai spectaculoase relaţii astrale pe care le va realiza mai ceva târziu. Cu un strop de răbdare vor ajunge şi acolo să culeagă tot felul roade. Sunt avantajaţi toţi Scorpionii, de toate categoriile, dar parcă femeile au un beneficiu în plus. Un soi de paradox.

Scorpionii pot avea un beneficiu dintr-o relaţie amoroasă, pot să conceapă un copil sau, dacă sunt deja însărcinate, pot să nască repede, bine, fără complicaţii, un copil perfect sănătos. Satisfacţia maternă, împlinire deosebită.

Pe de altă parte, pentru aceiaşi nativi, zilele de 9 şi 10 septembrie sunt avantajoase pentru că luna intervine într-un segment al sănătăţii dar şi al psihicului,le aduce calm, împăcare, liniştire sau o anume distanţă înţeleaptă faţă de toate sursele de iritare. Mai specială rămâne ziua de 8 septembrie, când are loc momentul de lună nouă. Pune pe tapet foarte multe relaţii amicale sau de tovărăşie spirituală ori de interes public şi privat. Multe dintre relaţii vor fi abandonate, se trage o linie finală după o serie tergiversări, tentative la nivelul relaţiilor evidente – gesturi, cuvinte, întâlniri.

O serie de Scorpioni renunţă la o serie de persoane cu care au lucrat sau cu care s-au aflat foarte mult timp în relaţii de bună vecinătate şi prietenie. Apar persoane noi, intervin în peisajul acestor afinităţi elective o serie de fiinţe care au altă valoare, provoacă alte reacţii şi îi implică pe Scorpioni în situaţii, împrejurări şi evenimente nepremediate.

Axa prieteniei şi a dragostei este şi ea în continuare pusă sub oprobriu datorită unei combinaţii pe poziţia Mercur-Lună Neagră o face. De aici dezamăgiri, stres, supărare, pretenţii deosebite.

Este o săptămână în care relaţiile cu ceilalţi contează foarte mult, este un moment în care evenimentele personale cad pe planul doi şi importante sunt parteneriatele, discuţiile, schimbul de idei, acordul şi regruparea în funcţie de interese comune.

SĂGETĂTOR

Pentru cei născuţi sub semnul Săgetătorului, ziua de opt septembrie este importantă. Momentul de lună nouă cade pe casa a zecea a rangului, a demnităţii, a strălucirii, a presei, ceea ce pentru Săgetători înseamnă foarte mult. Este o săptămână legată de evenimente importante, de schimbări de statut, de decizii de maximă importanţă, de convorbiri eficiente şi esenţiale. Săgetătorii află ceea ce e nevoie să afle – lucruri care privesc viaţa lor. Alteori, se îndoiesc de informaţiile care le parvin şi încep să le verifice, le contestă, dar degeaba fac acest demers, pentru că până la urmă se va afla că toate informaţiile care au ajuns la ei au fost corecte. Ei îşi permit un respiro de încă 10 zile pentru a verifica si contesta veridicitatea acestor informaţii.

Unii dintre nativi pot să aibă probleme domestice, casnice, sau locative, să nu se simtă bine acasă, casa să cunoască tot felul de transformări prin reparaţii radicale sau avarii care le modifică tabieturile. Alţii au probleme la nivelul contractului sau a unei prezumtive vânzări ori cumpărări. De aceea lucrurile cunosc o întoarcere la punctul de început în care s-au aflat în primăvară. Dacă au fost în tratative să vândă sau să cumpere si lucrurile s-au amânat, s-au prelungit, acum repun pe tapet discuţia, dar decizia nu mai este cea scontată, ci este una nouă, modelată de informaţiile pe care le-au primit sau de noul statut pe care îl cunoaşte viaţa lor. Se aceea s-ar putea să renunţe la tranzacţie sau să o facă în alţi termeni.

Pentru unii dintre Săgetători pot să apară probleme discrete de sănătate legate mai ales de infecţii, răceli, viroze, gripe, disfuncţii hormonale. Afectate în principal sunt sun aparatele urinal, renal şi genital.

Pentru aceeaşi naivi se mai pun probleme discrete de relaţii cu prietenii, în sensul unor aproprieri sau regăsiri pe coordonate comune. Vor regăsi într-o serie de persoane mai în vârstă sau dotate cu autoritate şi prestigiu, vor găsi, spun, deci, echilibrul necesar, un sfătuitor de excepţie şi un model uman strălucit.

CAPRICORN

Pentru cei născuţi în semnul Capricornului pune aceleaşi probleme de identitate, de statut public sau de urcare a unor trepte pe o ierarhie. Mulţi dintre aceşti nativi muncesc din greu şi fac tot ceea ce trebuie: învaţă, acumulează experienţă, dau examene, obţin diplome pentru a căpăta o notă, o diplomă, un aviz favorabil pentru a-şi exercita dreptul la muncă sau dreptul de a fi luaţi în calcul pentru o serie de ranguri şi demnităţi. Nu toată lumea ajunge foarte sus săptămâna asta pe palierul puterii, dar pentru Capricorni este o perioadă bună, de ascensiune socială.

Întâmpină o serie de rezistenţe, întâmpină o serie de opoziţii, dar acest lucru lor le place, le convine, îi mobilizează pentru o dată respectivul reper doborât, acea secvenţă de viaţă le adaugă un plus de beneficiu la statutul lor public şi personal.

Încep să apară o serie de constante care ţin de o viaţă afectivă care transformă prietenia în dragoste. Aspectul este valabil atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei care pot acum să încline spre o anume remodelare a unei relaţii interumane. Din colegialitate se ajunge la aventură, din prietenie se ajunge la poveste de dragoste şi tot aşa.

Lucrurile se asociază cu un grad de risc, mai ales dacă aceste relaţii au la bază munca. Dacă toată această poveste de dragoste şi tot acest chef de aventură are loc între colegi de serviciu, lucrurile sunt mai complicate, mai jenante şi asociate unui risc deosebit. Unora poate că le place chiar riscul.

Rămân în continuare importante toate problemele legate de învăţare, comunicare, dialog, drumuri, schimb de idei şi parteneriat. Ziua de 8 septembrie este importantă pentru cei cu rang sau demnitate, putere, pentru că îi pune în nişte situaţii-limită şi îi obligă să se hotărască de partea cui sunt sau ce fac cu ei înşişi într-o anume direcţie de viaţă.

Vor sacrifica pentru moment tot ceea ce ţine de un ideal, o plăcere, care continuă să fie păstrate în fundul inimii ca un reziduu sufletesc ce năvăleşte din când în când, le inundă conştiinţa, ca şi când trebuie să fie luată în seamă măcar prin amploarea acestor acte care le umple sufletul. Dar ei nu au timp acum de aşa ceva. Doresc ceva mai concret, mai stabil, pe termen lung pentru existenţa lor.

Atenţie! Nimic din cea ce trăiesc în această perioadă nu este definitiv. Lucrurile sunt reversibile.

VĂRSĂTOR

Pentru cei născuţi în zodia Vărsătorului, principalul lucru care sare în ochi astrologului este latura bună pe care oa duce prezenţa planetei Venus în casa a zecea a acestora. Începe un soi de noroc, de protecţii, de şanse nesperate care le poate schimba salutar modul de viaţă. Pot să fie prezenţi în momentul cel mai indicat pentru viaţa lor, pot să întâlnească oameni într-o clipă necesară şi să primească un ajutor providenţial. Pot să aibă presă bună, să fie lăudaţi, premiaţi sau să li se recunoască valoarea.

Mulţi care au fost nedreptăţiţi s-ar putea să primească înapoi tot ce au pierdut şi să intre în normalitate.

Sclipesc, scânteiază, sunt valoroşi în tot ceea ce fac, în tot ceea ce spun, în tot ceea ce iniţiază sau în toate determinările interioare.

Contextul astrologic le permite să scoată tot ce este mai bun din personalitatea lor, fie o pregătire într-un domeniu, fie un comportament uman neobişnuit dar admirabil. Reuşesc să facă lucruri de nădejde, valabile pe termen lung. Sunt avantajaţi cei mai în vârstă,cei care au depăşit 50 de ani. Ei sunt chemaţi să aibă un rol important într-un segment de viaţă care poată să ţină de pedagogie, justiţie sau o excelenţă a ideilor, şi atunci poate fi vorba de presă, literatură, politică, religie, sociologie etc.

Sunt avantajaţi cei care călătoresc, cei care se exprimă liber, cei care se exprimă public, cei care pledează, justifică, discută sau învaţă pe alţii. Este un context cu totul si cu totul deosebit.

Mai puţin bună este ziua de septembrie din punct de vedere financiar. Este momentul de lună nouă. Probabil că vor face cheltuieli sau probabil că vor fi puşi în situaţia de a face nişte plăţi şi să nu aibă chiar toţi banii. De aici o anume enervare şi o preocupare deosebită pentru a rezolva repede şi bine.

Vor rezolva, dar nu cred că atât de repede, probabil că toate aceste situaţii vor cunoaşte o pauză şi rezolvarea probabil va fi în ultima parte a lunii septembrie.

PEŞTI

Nu ştiu ce vi se poate întâmpla în ziua de 8 septembrie, dar sigur vi se întâmplă ceva. În principal contextul astral ne trimite cu gândul către relaţiile parteneriale. Luna Nouă aduce o schimbare de statut. Fie cunoaşteţi pe cineva şi, din acel moment, relaţia partenerială începe să se construiască fie aţi cunoscut mai de mult o persoană şi lucrurile au mers binişor şi pe 8 septembrie relaţia se consolidează, se consfinţeşte, este o relaţie în unitate. Unii se pot căsători, alţii pot să înceapă să trăiască o relaţie cvsimatrimonială, adică nu legalizată ci doar consfinţită de voinţa celor doi, de dragoste şi de acceptarea celor din jur.

Pentru o altă categorie de Peşti, pe data de 8 septembrie se poate pune punct unui lung proces care a însemnat destrămarea unei relaţii care s-a stricat şi s-a ajuns la o anume eliberare. Nu este vorba de conflict ci de un final care încheie o secvenţă de viaţă destul de lungă. Poate fi vorba şi de o hotărâre de divorţ, de o hotărâre în plan civil care vine de la instanţe şi care pun capăt unui parteneriat care poate fi de orice fel.

În egală măsură pot să înceapă lucruri noi. Este o etapă-cheie importantă pentru aceşti nativi.

Jupiter intră începând cu 9 septembrie în zodia Peştilor şi începe să creeze efecte bune. Începe încetişor, cu efecte blânde, care nu vor fi simţite imediat. Jupiter este un vestitor, un creator de situaţii şi de contexte favorabile sau creează premisele unei intuiţii. Mai mult, le permite Peştilor să intuiască, să viseze, să construiască aşa, în mare, castele, nici măcar din cărţi de joc. Abia după ce vor intra în mişcare directă, Jupiter îşi va manifesta întreaga forţă.

Din păcate, mişcarea va fi din nou rapidă şi asemănătoare cu cea din primăvară, adică ameţitoare. Dar, pentru că aţi trăit deja lecţia, trebuie să începeţi să vă înarmaţi cu toate argumentele necesare pentru ca în momentele în care Jupiter se va afla în mişcare directă să extrageţi şi dumneavoastră tot potenţialul favorabil de partea dumneavoastră.

Jupiter va fi în Peşti până pe 22 ianuarie 2011, ceea ce înseamnă că prea mult nu îl aveţi de partea dumneavoastră ci trebuie să vă bucuraţi de acest beneficiu subtil.


sursa: Evenimentul Zilei

Response to "URANIA prezintă horoscopul săptămânii 4-10 septembrie"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare