luni, 31 ianuarie 2011

Mihai Bendeac este exasperat de cantareata Antonia!

Posted on 12:44 by Cioara Andrei


Cântăreaţa Antonia l-a impresionat pe comediantul Mihai Bendeac cu frumuseţea ei. Realizatorul emisiunii "În puii mei" de la Antena 1 mărturiseşte, pe blogul personal, că Antonia i se pare una dintre cele mai fermecătoare şi talentate femei din showbiz, însă nu înţelege de ce apar numeroase ştiri în care subiectul este frumuseţea sa.

"Bârfind azi ca fetele cu Badea la telefon, mi-a atras atenţia asupra unei chestii pe care n-o observasem. O ştiţi pe Antonia? Cântăreaţa? Mie mi se pare talentată şi, nah, de ce să mâncăm rahat, e frumoasă. Dar şi aici observaţia lui Mircea e corectă, nu vi se pare că prea găseşti peste tot articole gen: "Iat-o pe Antonia abia trezită dimineaţa. Ce frumoasă e!" sau "Antonia s-a mânjit cu frişcă pe nasuc. Ce bine îi stă mânjită!" sau "Antonia a născut. Ce repede a redevenit frumoasă şi slabă!" sau "Uite ce frumoasă e Antonia când conduce maşina". OK! Am înteles ideea! E frumoasă! Nu contesta nimeni", scrie Bendeac pe blog, precizând că vrea şi el să exprime cât de frumoasă este artista în viziunea sa.

"1. Antonia e atât de frumoasă încat, atunci când se spală, gelul de dus se sfieşte să-i atinga pielea perfectă.
2. Huidu nu a văzut copacul fiindca se uita la Antonia.
3. Un bărbat a ejaculat doar când a auzit că şi Antonia a mâncat în restaurantul în care mânca el.
4. Antonia e atât de frumoasă încât toate hainele îi vin urât. Nu s-au descoperit haine îndeajuns de frumoase care să ţina pasul cu frumuseţea ei.
5. Un bărbat a plătit 10 mii de euro doar ca Antonia să-l salute. Imediat după, a dat 50 de milioane şi a făcut sex cu Daniela Crudu, imaginâdu-şi că e Antonia.
6. Angelina Jolie a devenit dependentă de antidepresive de când a aflat ca Brad Pitt e fan Antonia.
7. Răzvan şi Dani ar fi asistenţii Antoniei, nu Antonia asistenta lui Razvan şi Dani.
8. Antonia e atât de frumoasă încât şi Badea, dacă ar vedea-o, ar spune: "mdea..."
9. După îndelungi căutări, cercetătorii au descoperit singurul bărbat imun la frumuseaţea Antoniei. Numele lui este Mircea Solcanu.
10. Antonia e atât de frumoasă încât, atunci când a văzut-o, Cabral s-a albit la faţă.
11. Antonia e atât de frumoasă încât, atunci când se referă la ceva drăguţ, oamenii se exprimă gen: "Uite ce peisaj! E atât de... antonia!" sau "Iubito! Ce antonia araţi în seara asta..."
12. Antonia nu a născut. Ea a oferit României un viitor idol.
13. Preşedintele CS Judeţean Argeş nu a leşinat când a auzit sentinţa. A leşinat pentru că Antonia a trecut exact atunci prin tribunal.
14. Antonia e frumoasă ca un soare. Soţul ei se dă cu creme protective UV ca să reziste lângă ea", scrie Bendeac pe blogul său.


sursa: Libertatea

Response to "Mihai Bendeac este exasperat de cantareata Antonia!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare