luni, 31 ianuarie 2011

Nicolae Guta si iubita lui Ana vor un copil!

Posted on 12:37 by Cioara Andrei

Nicolae Guţă (43 de ani), regele manelelor, şi iubita lui, Ana Albu (28 de ani), vor să aibă un copil. Prietena cantăreţului a suferit, zilele trecute, la o clinică de ginecologie din Cluj, o intervenţie de desfundare a trompelor uterine. In plus, ea urmează şi tratamente pentru fertilitate.

Toată săptămâna trecută s-a plimbat Nicolae Guţă pe holurile Clinicii de ginecologie Dominic Stanca din Cluj, acolo unde este internată iubita lui, Ana Albu (28 de ani). Se pare că cei doi se gândesc să aibă un copil, asta pentru că, zilele trecute, blonda manelistului a suferit o intervenţie chirurgicală laparoscopică pentru desfundarea trompelor uterine, una din principalele cauze ale infertilităţii. Medicii au spus că Ana a fost dusă la Terapie Intensivă imediat după operaţie şi că starea ei este bună. Tânăra urmează, la aceeaşi clinică, şi tratamente pentru fertilitate. Mai mult, colegele de salon ale iubitei lui Guţă s-au declarat încântate de prezenţa cântăreţului la spital. Ele au primit din partea regelui manelelor ultimul lui album, dar şi autografe.

El mai are încă nouă copii

Regele manelelor s-a îndrăgostit de Ana Albu, anul trecut, în luna mai, într-o discotecă din Germania, tânăra, originară din Roman, fiind stabilită acolo la acea vreme. Acum locuiesc în vila cântăreţului din Bucureşti, iar în această primăvară cei doi amorezi intenţionează să se logodească. Nicolae Guţă nu a fost căsătorit niciodată, însă are nouă copii.


sursa: Libertatea

Response to "Nicolae Guta si iubita lui Ana vor un copil!"

.
Anonim Says....

dintre toate prietenele lui nicolae guta sorina si ana au fost cele mai de treaba, si lau iubit foatre mult pe nicolae, ana impacate k nicolae

.
Anonim Says....

ce sa se impace ca ei ii place la puff in germania

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare