joi, 27 ianuarie 2011

Presedintele CJ Arges a facut infarct dupa ce a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Posted on 22:50 by Cioara Andrei

Constantin Nicolescu va fi supus unei investigatii medicale cunoscuta sub numele de coronografie (n.r. radiografie a arterelor coronare).

In schimb, sotia presedintelui Consiliului Judetean Arges a fost internata in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti, unde primeste ingrijirile medicale necesare unui pacient bolnav de diabet.

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, si sotia acestuia, carora li s-a facut rau la Tribunalul Arges, au ajuns, joi seara, la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti.

Ulterior, Nicolescu a fost dus la o clinica din apropierea spitalului pentru o tomografie. Aceasta masura a fost luata pentru ca medicii nu erau siguri daca Nicolescu facuse un infarct sau un accident vascular.

Atat Constantin Nicolescu, cat si sotia sa sufera de diabet.

Joi seara, Constantin Nicolescu a suferit un infarct, dupa ce judecatorii l-au trimis in celula pentru 29 de zile. Demnitarului i s-a facut rau chiar in boza acuzatilor si a fost imediat preluat de o salvare.

Medicii au solicitat inca o ambulanta si pentru sotia lui Nicolescu. Femeia are diabet si a suferit o cadere.

Presedintele Consiliului Judetean Arges, retinut pentru luare de mita si deturnarea a 900.000 de euro, si-a petrecut o jumatate de zi in sala de judecata.

In vreme ce Constantin Nicolescu s-a declarat nevinovat, zeci de sustinatori l-au asteptat in fata tribunalului si l-au aplaudat cu lacrimi in ochi.

Sustinatorii lui Constantin Nicolescu au facut galerie si cand acesta a intrat in tribunal.

Presedintele Consiliului Judetean Arges a fost retinut miercuri seara pentru ca, sustin procurorii, nu poate justifica folosirea a 900.000 de euro din fonduri europene. Teoretic, din aceasta suma ar fi reabilitat patru scoli din zonele inundate in 2005.

Anchetatorii spun ca de la dosarul cu proiectele de reabilitare lipseste tocmai raportul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care sa ateste ca scolile au fost distruse de ape. In plus, firma care a facut lucrarile ar apartine celui care la vremea respectiva ii era ginere.

In spirijinul lui Nicolescu, lider PSD in Arges, a venit chiar Victor Ponta. La fel ca apropiatii presedintelui Consiliului Judetean, acesta sustine ca totul este o minciuna.

Cei care se ocupa de dosar anunta ca acelasi Nicolescu ar fi luat 60.000 de lei mita de la omul de afaceri Cornel Penescu, pentru a-i atribui niste contracte.


sursa: Stirile PROTV

Response to "Presedintele CJ Arges a facut infarct dupa ce a primit mandat de arestare pentru 29 de zile"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare