joi, 10 februarie 2011

Adrian Nastase la facut pe Traian Basescu o mizerie de om

Posted on 18:35 by Cioara Andrei

"Cum poti sa spui ca recursul domnului Constantin Nicolescu impotriva arestarii preventive a fost acceptat de instanta pentru ca doctorii au decis sa-l opereze la momentul oportun? Cum poti sugera ca cineva accepta sa ii tai sternul, sa ii faci operatie pe cord deschis, sa ii faci by-passuri, sa il tii in izolare aseptica, sa il tii departe de familie si conectat la aparate, doar pentru a scapa de arest?"

Asa isi incepe postarea pe blogul personal, Adrian Nastase.

Revoltat din cauza recentelor declaratii ale presedintelui Traian Basescu la adresa presedintelui CJ Arges Constantin Nicolescu, fostul ministru de Externe il ataca pe seful statului folosind un limbaj ... mai putin diplomatic.

Titlul postarii sale este "Basescu, o mizerie de om..". Apoi, el intreaba, retoric, legat de cazul Nicolescu, "cat de ticalos trebuie sa ajungi, ca om, nu doar ca politician, pentru a gandi in acest fel?"

Adrian Nastase isi continua, pe blog, "tirul" anti-prezidential, mentionand si cazul Pasat.

"Trebuie sa constatam ca individul respectiv, inainte de a fi “presedinte-jucator”, este considerat de tot mai multi un “presedinte-ticalos”. Un „presedinte-ticalos”, blazat si resemnat. Nici nu putea fi altfel dupa ce parlamentarii PDL i-au stricat emisiunea, cu votul in cazul Pasat. S-a suparat presedintele: a anuntat ca isi ia jucariile pe care le are in comun cu PDL si pleaca. Pentru putin timp. Sunt sigur ca isi va reveni rapid in fire si ii va lua la palme pe pedelisti." - scrie fostul premier.

Nastase isi incheie atacul, sustinand ca, de fapt, Traian Basescu se simte amenintat de Uniunea dintre PSD si PNL, dovada fiind ironiile recente lansate de seful statului la adresa lui Victor Ponta si Crin Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la postul public de televiziune ca, pentru el, Crin Antonescu si Victor Ponta sunt "un cuplu comic", la fel ca si "ideologul" acestora, Dan Voiculescu, pe care l-a numit "Felix".

Mai mult, Basescu a spus ca, odata cu constituirea USL, a fost creat cuplul comic "Antenescu-Ponta".

Potrivit sefului statului, cei doi lideri ai USL sunt "doua matriosci" care spun un singur lucru: "suspendarea lui Basescu" si "caderea Guvernului".


sursa: Stirileprotv.ro

Response to "Adrian Nastase la facut pe Traian Basescu o mizerie de om"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare