vineri, 11 februarie 2011

Andreea Marin a declarat ca unora nu le place ca ea si Stefan Banica se iubesc

Posted on 10:29 by Cioara Andrei

La exact o săptămână de la începerea scandalului apărut în presă, în care Ştefan Bănică jr a fost implicat în urma declaraţiilor făcute de actriţa Adriana Nicolae, care va naşte bebeluşul unui “actor care se numeşte şi «Junior»”, Andreea Marin a abordat pentru prima dată acest subiect.

“Ne pare rău că unora nu le place faptul că suntem o familie, că ne iubim, că e o poveste care nu seamănă cu multe din jurul nostru, dar nu avem cum să schimbăm asta în mod negativ doar pentru că unii nu pot suporta binele nostru. Nu putem garanta nimic în viaţă.

Azi în cuplu poţi trăi ceva minunat şi peste 10 - 20 de ani ceva te desparte. Dar azi, prezentul, este momentul nostru frumos şi nu o să ne dezicem de el doar ca să facem plăcere unor oameni care din neputinţă sau din frustrări proprii nu sunt în stare să vadă şi să gândească mai mult de atât”, a mărturisit Andreea Marin într-un interviu acordat postului de televiziune online Evo. Soţia lui Ştefan Bănică jr a mai vorbit în acelaşi interviu şi despre proiectele ei de viitor, dezvăluind că va înfiinţa “Şcoala mamelor”.
“Le invit pe mămici să acceseze www.pretu iesteviata.org, iar în scurt timp şi www.scoalamamelor.ro. Aceasta va fi comunitatea mamelor din România, a mai spus Andreea.



sursa: Libertatea

Response to "Andreea Marin a declarat ca unora nu le place ca ea si Stefan Banica se iubesc"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare