sâmbătă, 19 februarie 2011

B1 TV in noua forma va emite din 1 martie 2011

Posted on 18:33 by Cioara Andrei

Marea premiera Din 1 Martie se relanseaza postul de televiziune b1 tv.Dupa o asteptare destul de lunga,marea minune se produce. Antena 3 pierde in fata B1tv Cea mai mare parte a echipei de marketing a postului Antena 3 va lucra de la 1 martie pentru B1 TV.

Printre cei care trec la B1 TV sunt Romulus Coman (director de marketing al Antena 3) și Rareș Anita (new media manager). Cei doi au făcut parte din echipa cu care Sorin Oancea (acum director la B1 TV) a relansat Antena 1 în 1998 și a pornit Antena 3 în 2003. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, pentru B1 TV vor mai lucra și Adrian Văncică (producător general promo îi vocea de promo a Antena 3) și câțiva specialiști în grafică și producători promo. Un nou site b1 tv La începutul lunii, redactorul șef al antena3.ro, Bogdan Pitaru, a trecut pe o poziție similară la b1.ro, site care urmează să fie relansat în perioada următoare. O noua sigla b1 tv Se pare ca noua sigla seamana cu cea a postului de televiziune italian Rai 1. (In locul cuvantului Rai va fi litera B,iar cifra 1 va ramane)

Totodata cu schimbarea siglei B1 tv isi schimba si numele in B1 Channel
Vedete noi si vechi la noul B1(B1 Channel) S-au vehiculat o multime de nume grele care ar putea lua parte la proiectul B1 Channel(Sanda Nicola,Adriana Bahmuteanu,Mihaela Radulescu..etc)Sigur e faptul ca Mihai Mărgineanu-cantaretul- se pregăteşte să intre în scena televiziunii pentru prima oară în calitate de moderator, şi nu de invitat. Artistul va fi gazda emisiunii „Bizar Bazar”, un show de divertisment care promite să fie o alternativă la invazia producţiilor de calitate îndoielnică ce acaparează piaţa media. „Fără piţipoance şi fără trenduri, obsesii şi manii, Mărgineanu şi ai lui vor strânge la o adunare de club, cu muzică bună şi invitaţi de spirit, prieteni (şi duşmani!) care ştiu gusta umorul de calitate. Genurile preferate: pamfletul, satira, ironia, parodia, dezbaterea, manifestul”, se arată în prezentarea emisiunii “Bizar Bazar”. Fiecare ediţie a emisiunii are o temă principală, de obicei în actualitate, de fiecare dată realizatorii propunându-şi să abordeze idei tabu.

Alături de mari artişti şi trupe din show-biz, la fiecare ediţie va fi invitată o personalitate din orice alt domeniu al culturii sau vieţii publice, în cadrul rubricii “Bizanterii”. Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00.
Totodată, B1Channel a mai făcut o “achiziţie”: actriţa Crina Semciuc, cunoscută pentru rolurile sale din filmul “Mincinoasa”, “Daria, iubirea mea” şi “Fetele marinarului”. Crina va modera talk-show-ul “Nemuritorii”, ce va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 21.00, cu o durată de patru ore. Emisiunea va cuprinde interviuri şi poveşti ilustrate despre monştrii sacri ai filmului românesc. Printre primii invitaţi ai Crinei Semciuc se află maestrul Ion Besoiu.

sursa:
BlogZVON

Response to "B1 TV in noua forma va emite din 1 martie 2011"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare