miercuri, 23 februarie 2011

Fica Monicai Columbeanu se afla in Romania in grija mamei

Posted on 19:50 by Cioara Andrei

Custodia micuţei Irina- aceasta este singura cerinţă pe care o are Monica Columbeanu în urma divorţului de miliardarul Irinel Columbeanu. Floarea Zamfira Stepănescu, avocata Monicăi, a mărturisit, astăzi, în emisiunea "Acces direct", că diva de la Izvorani se întoarce pe plaiurile mioritice pentru a fi prezentă la prima înfăţişare a procesului şi îşi doreşte să aibă parte de un divorţ discret.

"Aceasta este o acţiune de divorţ simplă, la fel cum ar fi pentru orice perosană care doreşte să divorţeze. Este o acţiune de bun simţ. Monica a cerut custodia Irinei. Copilul este în îngrijirea ei de atâta timp şi este normal să-şi dorească acest lucru. În acest moment, Irina este cu mama Monicăi, acasă la ea. Sperăm să fie un divorţ discret. Ea nu a mai avut alte cerinţe, pentru că a câştigat sufiecineţi bani, încât să nu fie nevoită să trăiască pe stradă", a spus avocata Monicîi Columbeanu.

sursa: Libertatea

Response to "Fica Monicai Columbeanu se afla in Romania in grija mamei"

.
Anonim Says....

dak mama monicai a spus minciuni cum k ea ar maltrata-o pe irna de ce o lasa monik pe irina in grija unei o astfel de persoane.

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare