vineri, 11 februarie 2011

Iri s-a delectat cu sushi şi cu manechine

Posted on 20:26 by Cioara Andrei

Irinel Columbeanu şi-a reluat ieşirile mondene. Joi seară, afaceristul a fost prezent la lansarea noii colecţii de modă semnată Galyna, în cel mai luxos restaurant din Cartierul francez din Bucureşti, unde a mers neînsoţit.

Irinel şi Monica Columbeanu trăiesc deja vieţi separate, astfel că afaceristul şi-a reluat obiceiurile de holtei: acelea de a petrece alături de vedete la cele mai fiţoase evenimente mondene din Bucureşti.

Joi seară s-a delectat cu bucate japoneze preparate de un bucătar vedetă-Matteo, în restaurantul Maiko din Cartierul francez şi a urmărit cu interes manechinele din prezentarea de modă a colecţiei „My retrolove”, semnată Galyna Pânzaru.

Şi chiar dacă s-a arătat încântat de manechinele care au defilat cât şi de ţinutele lor, Irinel a plecat acasă singur, după mai bine de două ore, timp în care s-a distrat alături de Rita Mureşan, Raluca şi Valeriu Turcan, Dana Săvuică, Mihai şi Iulia Albu, Carmen Negoiţă, Romică Ţociu, Andrei Iordache, Andra Teodorescu, Michael Schmidt , Oana Lis.


sursa: Libertatea


Response to "Iri s-a delectat cu sushi şi cu manechine"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare