joi, 10 februarie 2011

O prietena a lui Mircea Badea a fost pălmuită în trafic

Posted on 15:28 by Cioara Andrei

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei", a povestit, in ediţia de miercuri seară, cum a fost agresată una dintre amicele sale, in trafic, în oraşul Braşov.

"S-a întâmplat în Braşov. Ea mergea cu maşina, iar în spatele ei era un cetăţean. La un moment dat cetăţeanul intră în ea, îi pocneşte maşina. Amica mea se dă jos din maşină să vadă ce i s-a întâmplat maşinii în urma impactului. Ăla nu se dă jos. Ea se duce atunci la el, pentru că maşina era destul de lovită, şi-l întreabă 'prietene, ce faci?' Ce-a făcut cetăţeanul atunci? I-a dat un dos de palmă. Amica a luat-o la fugă şi s-a închis în maşină, iar cetăţeanul s-a dat jos cu o bâtă şi a început să-i care bâte în maşină. În fine, ea a reuşit să plece şi să se ducă la autorităţile statului", a povestit Badea, în emisiunea "În gura presei".

Realizatorul de televiziune a declarat, ironic, că este convins de rezolvarea acestei situaţii, cu ajutorul autorităţilor statului.

"Sunt convins că autorităţile statului îşi vor face exemplar datoria. Măcar pentru distrugere, pentru că asta înseamnă să loveşti maşina cuiva cu bâta, este infracţiune prevăzută de Codul Penal. Pentru vătămare corporală e ceva mai complicat. Mie mi-ar fi plăcut ca ăla să se mute din România, să nu mai aibă încotro, dar prietena mea a reacţionat corect şi s-a dus la autorităţi", a adăugat Badea.


sursa: Libertatea

Response to "O prietena a lui Mircea Badea a fost pălmuită în trafic"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare