marți, 22 februarie 2011

Presedintele Libiei Muanmmar Gaddafi a anuntat ca nu demisioneaza VIDEO

Posted on 20:53 by Cioara Andrei

Protestatarii libieni care cer demisia lui Muanmmar Gaddafi au devastat mai multe clădiri guvernamentale. Liderul libian a declarat, într-o intervenţie televizată, că nu va renunţa la putere.

UPDATE Gaddafi nu renunţă la putere

Liderul libian Muanmmar Gaddafi a declarat furios că nu va renunţa la putere şi că alege să moară ca un martir decât să părăsească ţara.

Acesta şi-a reînnoit acuzaţiile faţă de protestatari pe care i-a numit "oamenii diavolului, laşi şi trădători, care vor să umilescă Libia". De asemenea, Gaddafi a susţinut că tinerii ieşiţi în stradă sunt sub influenţa drogurilor.

"Toate statele africane admiră Libia, şi toţi conducătorii lumii invidiază Libia. Protestatarii lucrează pentru diavol, ei vor să-i umilescă pe libieni", a declarat furios Gaddafi.

Acesta a susţinut în intervenţia sa la televiziunea sa de stat că "marile puteri ale lumii vor să distrugă Libia" şi şi-a întrebat, în mod retoric, poporul, dacă vrea ca Statele Unite să intervină în Libia, aşa cum au făcut-o în Afganistan, Irak sau Somalia.

Longevivul lider libian le-a cerut celor "care îl iubesc pe Muanmmar Gaddafi" să iasă în stradă şi să-şi arate susţinerea. "Luaţi-vă copiii de pe străzi. Vă droghează copiii, vi-i îmbată şi îi trimit în iad" a declarat preşedintele libian.

Gaddafi a adăugat că "dacă va fi necesar se va folosi forţa, în concordanţă cu legile internaţionale şi constituţia libiană".

Grupurile pentru drepturile omului susţin că peste 300 de persoane şi-au pierdut viaţa în Libia de la declanşarea protestelor.

sursa: Adevarul

Response to "Presedintele Libiei Muanmmar Gaddafi a anuntat ca nu demisioneaza VIDEO"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare