vineri, 11 februarie 2011

RETETA: Tocanita de cartofi cu pui

Posted on 00:05 by Cioara Andrei

Ingrediente

Mod de preparare
Ingrediente :

1 kg cartofi

2 cepe potrivite ca marime

jumatate de ardei gras ( rosu de preferinta )

1 lingura pasta tomate
condimente ( piper negru macinat, boia de ardei dulce )
sare dupa gust
pulpele si aripile de la un pui ( sau puteti folosi orice carne din pui doriti )

condimente pentru pui

ulei


Intai se toaca marunt ceapa si ardeiul, bucatile de pui se condimenteaza dupa gust, cartofii se curata de coaja si se taie cubulete.
Ceapa si ardeiul se pun la calit. Mie nu imi place carnea de pui fiarta, astfel incat o pun intai 5 minute pe grill. Peste ceapa si ardei se adauga o lingura de pasta de tomate, boiaua si piperul. Dupa aceea se adauga apa , astfel incat sa acopere cartofii. Dupa aproximativ 15-20 minute , timp in care cartofii au inceput sa fiarba, adaugati carnea de pui. Lasati sa fiarba totul la foc mic pentru inca 20-25 minute ( incercati cartofii sa fie fierti ). Se lasa sa se mai ingroase sosul si se serveste cu castraveciori murati sau salata de varza alba. Pofta buna !


sursa: bucataria.net

Response to "RETETA: Tocanita de cartofi cu pui"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare