miercuri, 20 iulie 2011

Cristina Siscanu sotia lui Madalin Ionescu este insarcinata

Posted on 22:29 by Cioara Andrei

Toate indiciile din ultimul timp, din viaţa Cristinei Şişcanu, duceau ine­­vitabil către o sarcină. De altfel, Click! a publicat încă de acum o lună această informaţie, pe care cuplul nu a negat-o. Între timp, şi prieteni de-ai Cristinei au confirmat minunata veste.

Fotografii în care Cristina apărea cu mâna pe burtică, afişând un zâmbet complice, poze tip paparazzi cu vedeta în haine largi, consumând întruna apă plată, dar şi formele rotunjite şi sânii mari ne-au îndreptăţit să o întrebăm pe Cristina Şişcanu (26 de ani) dacă va fi mămică.

Cristina se află acum în Sardinia alături de soţul ei, în luna de miere. În majoritatea pozelor, vedeta stă cu mâna pe burtică

Nici ea, nici Mădălin nu au negat, dar nici nu au confirmat că ar deveni părinţi. De altfel, este de înţeles, pentru că nici o viitoare mămică nu-şi trâmbiţează sarcina în primele trei luni, când riscul de avort spontan este foarte ridicat.

În plus, în această perioadă se fac şi analize şi ecografii, care indică dacă fătul se dezvoltă normal. Iată însă că o colegă a Cristinei Şişcanu a dat-o de gol, dar ne-a rugat să nu-i divulgăm identitatea: „Cristina m-a anunţat că este însărcinată. Era foarte fericită, dar mi-a zis că vrea să păstreze secretul încă un timp, ca să se asigure că sarcina decurge bine. Mădălin este, şi el, în culmea fericirii, pentru că se iubesc mult şi-şi doreau foarte mult un bebe", ne-a declarat aceasta sub protecţia anonimatului.

În acest moment, la mai bine de o lună de la nuntă, Cristina şi Mădălin se află în luna de miere, în Sardinia, bucurându-se de minunea care li se întâmplă. Înainte să plece în vacanţă, Cristina a mai lansat o declaraţie cu subînţeles, afirmând că din toamnă se va orienta către alte proiecte, asta însemnând că nu va mai apărea la emisiunea zilnică „Drept la ţintă", de la Kanal D.


sursa: Click

Response to "Cristina Siscanu sotia lui Madalin Ionescu este insarcinata"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare