joi, 21 iulie 2011

FOTO si VIDEO: Iata noul echipament ecologic al echipei Steaua pentru sezonul 2011-2012

Posted on 17:02 by Cioara Andrei

Steaua va avea în următorul sezon un echipament la fel de spectaculos ca schimbările din această vară. Nike a lucrat la un echipament care nu se aseamănă cu nimic din ce a îmbrăcat Steaua până acum.

Echipamentul de acasă este prevăzut cu dungi subţiri dispuse pe vertical, care sunt din ce în ce mai groase cu cât coboară înspre partea inferioară. Pe spate, tricoul va fi complet roşu şi va avea imprimat sloganul "Trup şi suflet pentru culori".

Echipamentul este unul ecologic, a fost făcut după ce au fost reciclate 13 sticle de plastic.

Nou tricou a fost denumit "Nike Precision Game Jersey", este cel mai uşor tricou purtat de stelişti până acum, va fi mulat şi încorporează ultimele descoperiri în materi făcute de inginerii Nike.

Firma de echipament sportiv dă asigurări că ventilaţia este aproape de perfecţiune, iar transpiraţia va fi eliminată într-un timp extrem de scurt.


VIDEO Steaua si-a prezentat echipamentul din 13 sticle pentru noul sezon! Simtim ca facem parte din elita fotbalului! pe www.sport.ro



La evenimentul ce a avut loc la magazinul Nike din Plaza Romania au participat jucătorii Florin Gardoş, Ciprian Tătăruşanu, Iulian Roşu şi Raul Rusescu.


"Mă simt extraordinar în noul echipament. Sperăm să obţinem rezultate foarte bune", a spus Ciprian Tătăruşanu.

"E important că îmbrac tricoul Stelei. Sper ca jocul să fie la fel de bun", a spus Iulian Roşu.

"Sperăm să câştigăm campionatul şi să aven un drum lung în Europa League. Ne-a obişnuit cu acetse scandaluri, noi vrem doar să ne antrenăm cât mai bine şi să trecem peste ele." a spus Ciprian Tătăruşanu.

"Măcar din punctul de vedere al echipamentelor, simţim că facem parte din elita fotbalului. Acum rămâne să mai arătăm asta şi pe teren.", a spus Florin Gardoş.












sursa: ProSport & Sport.ro

Response to "FOTO si VIDEO: Iata noul echipament ecologic al echipei Steaua pentru sezonul 2011-2012"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare