vineri, 22 iulie 2011

Justin Bieber le va cânta copiilor lui Beckham in schimbul unor lecţii de fotbal

Posted on 15:48 by Cioara Andrei

Cântăreţul a acceptat să susţină un concert privat pentru copiii lui David Beckham, Brooklyn, 11 ani, Romeo, 8 ani şi Cruz David în vârstă de 5 ani, în schimbul unor lecţii de fotbal

"Am acceptat să ţin un concert în faţă băieţilor, chiar la ei acasă, dacă David îmi va da câteva lecţii de fotbal! Este un tată minunat şi mi-a spus ce fericiţi i-aş face pe băieţi, aşa că n-am putut spune decât da. Atât Victoria, cât şi David sunt foarte cool, aşadar sunt bucuros de ofertă", a declarat Justin pentru revistă UK Closer. Tânărul artist a mai declarat că este posibil să o ia cu el şi pe iubita sa, Selena Gomez. "Acum, deoarece au o fată, poate Selena va dori să vină şi să îi dedice un cântec lui Harper", a conchis Justin.

Justin Bieber şi-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Acesta a declarat ca rappul este viaţa lui dar încă nu poate să cânte.

Prima parte a albumului său My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 şi pe locul 1 în Canadian Albums Chart. În mai puţin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada şi, în mai puţin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.

Bieber este singurul cântăreţ care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100.


sursa: Click

Response to "Justin Bieber le va cânta copiilor lui Beckham in schimbul unor lecţii de fotbal"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare