luni, 24 ianuarie 2011

Bianca Drăguşanu era sa fie omorata de o masina

Posted on 07:34 by Cioara Andrei


Bianca Drăguşanu a fost pe cale s-o păţească. Vineri seara, vedeta Antenei 1 se afla impreună cu Mircea N. Stoian, colegul ei de emisiune, in zona Unirii, din Bucureşti, cand o maşină a trecut razant pe langă ea. Lucrurile puteau lua o întorsătură destul de urâtă, dacă Stoian nu ar fi reuşit, în ultimul moment, să o apuce pe Bianca de un braţ şi s-o tragă din calea şoferului neatent, care se afla la volanul unui autoturism Opel, cu număr de Vâlcea.

“Bianca nu realizează pe lângă ce a trecut. Dacă nu o trăgeam la timp, imbecilul care venea cu viteză o făcea praf. Era exact pe traiectoria maşinii. Nu puteam merge normal pe trotuar, pentru că era plin de autoturisme parcate”, ne-a declarat Mircea N. Stoian. Seara, a lovit ea cu maşina un alt automobil La doar câteva ore mai târziu de incidentul din zona Unirii, Bianca a reuşit să producă chiar ea un accident. Fosta blondă a lui Bote a vrut să iasă dintr-o parcare cu BMW-ul său şi a lovit cu spatele un automobil Mercedes.

Bianca şi şoferul maşinii accidentate au negociat câteva minute bune valoarea despăgubirilor, însă, se pare, nu au ajuns la nici un rezultat. Drept urmare, câteva ore mai târziu, ea a cerut sfatul unui echipaj de poliţie, pe care l-a găsit chiar în trafic.


A doua zi, şi-a dus sora la cumpărături
Bianca şi-a revenit repede din şocul pe care l-a trăit vineri. A doua zi, ea şi-a scos sora la cumpărături, la un mall bucureştean. Bianca şi Oana au bătut magazinele timp de câteva ore şi au profitat din plin de sezonul reducerilor.


sursa: Liberatea

Response to "Bianca Drăguşanu era sa fie omorata de o masina"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare