luni, 24 ianuarie 2011

Daniela Crudu debuteaza in emisiunea lui Dan Capatos

Posted on 13:26 by Cioara Andrei


După ce a fost dată afară de la "Neatza cu Răzvan şi Dani, Daniela Crudu a fost cooptată în echipa "Un show păcătos" unde ar trebui să debuteze chiar în această seară.


Deşi scandalul cu tentă sexuală în care ar fi implicată ţine capul de afiş al presei tabloide şi părea că acest incident va însemna sfârşitul carierei pentru Daniela Crudu, în doar câteva zile, fosta "vecină" matinală a lui Răzvan şi Dani s-a transformat în pasăre de noapte şi îi va ţine companie Biancăi Drăguşanu în emisiunea lui Dan Capatos.


Conform spuselor oficialilor din cadrul postului tv, Daniela va rămâne sub contract cu Antena 1 urmând să schimbe doar emisiunea.


"Dacă am reuşit să o transformăm pe Bianca în cea mai de succes asistentă de televizune, în mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel puţin la fel de mare.


Sunt convins că telespectatorii vor descoperi o altă Daniela având în vedere că va evolua într-un format mult mai liber. O primim cu braţele deschise şi sunt sigur că vom face o super echipă", a mărturisit Dan Capatos, realizatorul emisiunii.



sursa: Click

Response to "Daniela Crudu debuteaza in emisiunea lui Dan Capatos"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare