luni, 24 ianuarie 2011

Teo Trandafir ar putea să-i ocupe locul la PRO TV lui Catalin Maruta

Posted on 17:54 by Cioara Andrei


Întoarcerea iminentă a „vedetei rătăcitoare” la Pro TV este confirmată prin noi argumente, venite chiar din interiorul postului din Pache Protopopescu. Conform surselor noastre, Teo ar avea de ales între două emisiuni!


Iniţial, boss-ul de la Pro Tv, Adrian Sârbu, se pare că se gândise să-i dea lui Teo Trandafir pe mână un late night show de tipul celui pe care îl făcea Florin Călinescu. Miza era una destul de complicată: doborârea recordurilor de audienţă pe care le-a acumulat „păcătosul” Capatos, la Antena 1. Între timp, însă, şefii de la Pro TV şi-au dat seama că au de remediat o altă situaţie, destul de îngrijorătoare.



„Happy hour” îşi pierde fanii



Statisticile arată că audienţa emisiunii „Happy hour” (Pro TV) se află în cădere liberă, în timp ce „Acces direct” (Antena 1) adună tot mai mulţi oameni în faţa televizoarelor. Cifrele vorbesc de la sine: pe intervalul de difuzare a emisiunii Simonei Gherghe, Pro TV a avut, în 2010, cu 63.000 de telespectatori mai puţin, în timp ce producţia Antenei 1 a înregistrat în medie o creştere de 4000 de telespectatori. Simţind pericolul, Cătălin Măruţă a încercat, în disperare de cauză, să se reinventeze, dar fără prea mari şanse de reuşită.


În timp ce Gherghe aducea în platou protagonişti ai unor evenimente de ultimă oră, Măruţă organiza farse (oare, de unde s-a inspirat?), făcea vizite la domiciliu unor persoane care nu aveau niciun chef de musafiri, îi dădea un porc lui Rică Răducanu şi doi câini lui Mihai Constantinescu şi organiza colocvii plictisitoare cu „prezicătoarea” Carmen Harra.



Teo, mai carismatică decât Măruţă



Deşi a ratat multe „pronosticuri” legate de viitorul unor personalităţi, se pare că Harra a nimerit-o la fix când a dat ca sigură întoarcerea lui Teo Trandafir la Pro TV. Ceea ce a omis, însă, „clarvăzătoarea” este faptul că Teo ar putea să se aşeze chiar pe happylica lui Măruţă, şi nu în calitate de invitată! Cei care iau în calcul înlocuirea lui Măruţă cu Teo mizează pe faptul că aceasta din urmă are mai multă carismă, stă mai bine cu simţul umorului şi spontaneitatea, iar în momentul nefericit când s-a îmbolnăvit, un număr impresionant de mesaje de la admiratori a dovedit că n-a fost uitată şi că publicul o vrea înapoi, pe micul ecran.




sursa: National

Response to "Teo Trandafir ar putea să-i ocupe locul la PRO TV lui Catalin Maruta"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare