luni, 28 februarie 2011

Catalin Maruta i-a factu o farsa cantaretei Carmen Serban

Posted on 14:47 by Cioara Andrei

Carmen Şerban a trecut pe lista artiştilor păcăliţi de Cătălin Măruţa. Cântăreaţa de muzică de petrecere i-a primit în apartamentul său din Bucureşti pe membrii echipei de filmare a Pro TV-ului, cu intenţia de a realiza un reportaj despre vestimentaţiile sale de scenă.

În timp ce cameramanul filma dressingul cântăreţei, focalizând pe rochiile de designer şi pe colecţia ei de pantofi, şi în timp ce reporterul îi adresa întrebări despre originea şi detaliile vestimentaţiei sale, la uşa apartamentului a sunat un angajat al unei pizzerii din apropiere. Carmen a deschis uşa şi a rămas uimită să constate că în pragul casei sale a apărut un tânăr cu 20 de cutii de pizza, în condiţiile în care ea nu comandase nimic.

La început, a dorit să explice calm că este vorba de o greşeală însă reprezentantul pizzeriei a început să insiste ca artista să plătească comanda. Înfuriată de situaţia creată, mai ales că în casă se aflau musafiri, Carmen i-a retezat scurt insistenţele acestuia. Surpriza cea mare a intervenit atunci când curierul şi-a desconspirat identitatea, el fiind de fapt Cătălin Măruţă. Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" i-a adus cântăreţei un tort în formă de permis de conducere, cu ocazia zilei de naştere a acesteia (2 martie). Ideea tortului a venit după ce solista a rămas fără carnetul de conducere, fiind oprită de Poliţie în luna ianuarie conducând cu 101 km/h în localitate.


sursa: Libertatea

Response to "Catalin Maruta i-a factu o farsa cantaretei Carmen Serban"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare