luni, 28 februarie 2011

Starleta Simona Sensual si-a pus silicoane

Posted on 15:13 by Cioara Andrei

Celebra Simona-Sensual a intrat in randul "tunatelor". Apetisanta blondă a recurs la serviciile unui cunoscut medic estetician pentru implanturi mamare cu silicon.
Impresionată de succesul pe carel-a avut sora ei mai mare cu pictorialul pe care l-a făcut şi puţin geloasă pe priza acesteia la public, Simona Sensual a trebut peste frica de bisturiu şi s-a decis să se tuneze.

Mai mult, se pare că fiind nemulţumită de bustul pe care îl avea, considerându-l prea mic, Simona-Sensual a decis că este timpul să apeleze la un medic estetician şi să-şi pună implanturi cu silicon.

Astfel, vedeta a suportat, sâmbătă, o intervenţie chirurgicală de mărire a bustului, surse din apropierea ei dezvăluindu-ne că implanturile cu silicon ale blondei sunt de 350 de mililitri. Ceea ce înseamnă un singur lucru: Simona-Sensual are acum un bust de-a dreptul impresionant, putând liniştită să concureze la titlul de ”Regina Sânilor”.

Mai mult, se pare că Simona-Sensual abia aşteaptă să se estompeze urmele operaţiei suferite pentru a putea apărea într-un pictorial incendiar.


sursa: Libertatea

Response to "Starleta Simona Sensual si-a pus silicoane"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare