luni, 7 aprilie 2008

Românii au urmărit Summit-ul NATO la Pro Tv

Posted on 17:43 by Cioara Andrei


Summit-ul NATO, cel mai important eveniment care s-a desfăşurat săptămâna trecută la Bucureşti, a reprezentat un punct de maxim interes pentru români, care au preferat să urmărească întreaga desfăşurare a evenimentului la Pro Tv.

Atât ediţiile speciale ale Ştirile Pro Tv, cât şi ediţiile Ştirilor Pro Tv deja consacrate au obţinut în săptămâna cuprinsă între 31 martie şi 6 aprilie audienţe care le-au plasat pe primul loc în preferinţele telespectatorilor. Potrivit GFK România, toată săptămâna, Ştirile Pro Tv au fost în perioada menţionată mai sus lider incontestabil de audienţă pe toate intervalele orare.

Astfel, de luni până vineri, audienţa medie a Ştirilor Pro Tv de dimineaţă pe publicul comercial urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani a fost de 3,3 puncte de rating, iar cota de piaţă de 35,7%, în timp ce, pe acelaşi interval, orar Antena 1 s-a situat pe locul al treilea, (după postul Acasă), cu 0,8 puncte de rating şi 8,4 % cota de piaţă.

Şi dimineţile de weekend au fost adjudecate tot de Pro Tv, când Ştirile Pro Tv au adunat pe publicul comercial urban (18-49 de ani) 2,9 puncte de rating şi 22% cota de piaţă. Pe locul al doilea s-a aflat din nou postul Acasă cu 1,6 puncte de rating şi 12,3% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 se situa abia pe locul al treilea cu 1,1 puncte de rating şi 8% cota de piaţă.

În ceea ce priveşte Ştirile Pro Tv de la ora 13.00, audienţa medie pe publicul comercial urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani a fost de 2 puncte de rating, iar cota de piaţă de 16% cota de piaţă, iar Antena 1 obţinea pe acelaşi interval orar 1,6 puncte de rating şi 12,9% cota de piaţă.

În intervalul orar în care la Pro Tv au fost difuzate Ştirile Pro Tv de la ora 17.00, postul Acasă obţinea pe publicul comercial urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani un rating de 4,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21,2%, Pro Tv 3,8 puncte de rating şi 19,1% cota de piaţă, iar Antena 1 - 0,8 puncte de rating şi 3,8% cota de piaţă.

Ştirile Pro Tv de la ora 19.00 prezentate de Andreea Esca deţin şi ele supremaţia absolută pe intervalul lor orar pe publicul comercial urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani cu o medie pe întreagă săptămâna 8,2 puncte de rating şi 27,4% cota de piaţă. Antena 1 obţinea în acest timp 3,4 puncte de rating şi 11,2% cota de piaţă.

Informaţiile legate de Summit-ul istoric care a avut loc săptămâna trecută la Bucureşti au fost amplu prezentate, dezbătute şi interpretate de corespondenţii Ştirilor Pro Tv, Carmen Avram, Alex Dima, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Cătălin Radu Tănase, alături de întreaga echipă a Ştirilor Pro Tv.

Response to "Românii au urmărit Summit-ul NATO la Pro Tv"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare