joi, 1 mai 2008

Chelsea îl trimite pe Abramovich acasă: la Moscova, în finala Ligii!

Posted on 12:26 by Cioara Andrei



Patronul lui Chelsea, Roman Abramovich, e la un pas să-şi vadă visul cu ochii: echipa pe care a construit-o cu sute de milioane de euro a ajuns în finala Champions League.

După 1-1 pe terenul lui Liverpool, Chelsea a câştigat pe Stamford Bridge cu 3-2, după prelungiri. A treia oară a fost cu noroc pentru Chelsea, care pe vremea lui Mourinho, fusese eliminată în două rânduri de Liverpool în semifinalele Champions League.

Deşi scorul din tur îi avantaja, cei de la Chelsea au început în forţă manşa secundă din semifinale, iar Drogba a deschis scorul în minutul 33, după un şut al lui Kalou respins de Reina.

Liverpool a egalat în repriza secundă, prin golgeterul Torres, care a finalizat faza extraordinară creată de israelianul Benayoun.

În prelungiri, Chelsea a avut un gol anulat, însă imediat, Lampard a transformat perfect un penalty acordat pentru faultul lui Hyypia asupra lui Ballack. În minutul 105, Drogba a reuşit dubla, din pasa lui Anelka, în timp ce Liverpool a avut puterea să înscrie doar o dată, prin olandezul Babel.

Peste trei săptămâni, la Moscova, Chelsea se va bate cu Manchester, într-o finală 100% englezească.













sursa: WWW.PROTV.RO
foto: WWW.PROSPORT.RO

Response to "Chelsea îl trimite pe Abramovich acasă: la Moscova, în finala Ligii!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare