joi, 22 mai 2008

Manchester United este din nou campioana Europei!

Posted on 14:17 by Cioara Andrei







După 9 ani, Sir Alex Fergusson a readus cel mai de preţ trofeu la Manchester. Este al treilea câştigat de diavoli în istorie. Penaltyurile au decis finala englezească, iar "armata roşie" a pus stăpânire pe Moscova.

Milioane, spectacol şi splendoare - o finală de vis pe o ploaie englezească la Moscova. Este scenariul ultimei piese regizate de englezi în Rusia. Câştigători: Manchester United.

Istoria a ţinut cu Sir Alex Ferguson. Chelsea, la prima finală Champions Legaue, şi-a dezamăgit patronul. Abramovich era să moară de inimă la momentul culminat - penaltyurile.

Chelsea a fost mai aproape ca niciodată de trofeul mult visat. O alunecare a schimbat destinul unui meci - Terry a trimis în bară, după ce golgheterul Champions League şi aproape sigur Balonul de Aur din 2008, Cristiano Ronaldo, a fost singurul care a ratat pentru Manchester.

Anelka a transformat într-un coşmar seara de vis a lui Chelsea.

42.000 de englezi s-au simţit ca acasă în capitala fotbalului din 2008, Moscova.

Giggs şi Gary Neville, alături de Sir Alex Ferguson, sunt singurii supravieţuitori de la finala Champions League câştigată în '99 cu Bayern.

Manchester a pus monopol pe fotbal - este campioană în Premier League şi i-a luat faţa lui Chelsea şi în Champions League.

Cel mai preţios trofeu european s-a întors în Anglia după 3 ani. Liverpool a fost ultima echipă care a câştigat Liga Campionilor, după finala de vis din 2005. Ca şi atunci, şi acum totul s-a decis la penaltyuri.


sursa: www.protv.ro


Response to "Manchester United este din nou campioana Europei!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare