miercuri, 21 mai 2008

Finala UCL Manchester - Chelsea, azi, de la 21.45, pe ProTv şi protv.ro

Posted on 18:17 by Cioara Andrei



Manchester – Chelsea, finala 100% englezească a UEFA Champions League, este în direct la Pro TV, miercuri, de la 21:45 şi va fi comentată de Costi Mocanu şi Felix Drăghici.

Manchester United s-a calificat în finala UEFA Champions League, după 1-0 cu Barcelona, în returul de pe Old Trafford. Fosta campioană a Europei, Barcelona, a plecat acasă fără nimic, după ce a ratat pe rând campionatul şi Cupa Spaniei.



Cristiano Ronaldo şi Rio Ferdinand vin cu moralul ridicat – tocmai au câştigat campionatul în Anglia. După ce a demonstrat că este cel mai bun fundaş central din Champions League în acest sezon, şefii de la Manchester i-au prelungit lui Rio Ferdinand contractul pentru încă cinci sezoane.



Chelsea s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala UEFA Champions League, după un retur nebun cu Liverpool. După remiza din tur, Chelsea a avut nevoie de prelungiri pentru a opri Liverpool din drumul spre a treia finală de Ligă în ultimii patru ani. Drogba, de două ori, şi Lampard, din penalty, au marcat pentru noua finalistă, în timp ce pentru Liverpool au înscris Torres şi Babel.



Finala este şi o şansă de răzbunare pentru Chelsea, după ce Manchester United le-a suflat titlu în Anglia. Nominalizat în echipa tuturor timpurilor la Chelsea, Dan Petrescu a primit invitaţie de a-şi susţine fosta echipă din tribune la Moscova. Actualul antrenor de la Urziceni şi-a arătat deja dragostea pentru Chelsea, botezându-şi una din fete cu numele echipei londoneze – Chelsea.

Marea finală de la Moscova, Manchester – Chelsea, este în direct la Pro TV, miercuri, de la 21:45. Pentru a putea vizualiza finala în format HD, consumatorii au nevoie de un receptor specializat (Set Top Box) şi de un televizor LCD sau cu plasma compatibil HD (HD ready). Semnalul poate fi recepţionat folosind aceleaşi antene ca în televiziunea clasică, nefiind nevoie de achiziţionarea unor antene speciale ca în cazul serviciil.

sursa: www.protv.ro

Response to "Finala UCL Manchester - Chelsea, azi, de la 21.45, pe ProTv şi protv.ro"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare