sâmbătă, 3 mai 2008

Spectacol la superlativ în finala "Dansez pentru tine"!

Posted on 21:45 by Cioara Andrei


Vineri seară, al cincilea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” s-a încheiat cu un ring plin de învingători. Finala “Dansez pentru tine” a oferit spectacol la superlativ, dansuri complexe, dar şi trăiri intense, lacrimi şi emoţii peste măsură.

Pro Tv a fost lider incontestabil de piaţă pe tot parcursul finalei, în intervalul orar 20.29 – 0.55 înregistrând o medie de audienţă de 9,5 puncte de rating şi 25,5 cotă de piaţă pe întreg publicul din mediul urban, faţă de Antena 1 care a înregistrat pe acelaşi interval orar de trei ori mai puţin, mai precis 3,4 puncte de rating şi 9,2 procente din cota de piaţă. În minutul de aur al emisiunii, 22.18, Pro TV a înregistrat pe întreg publicul din mediul urban 13,5 puncte de rating şi 30,2 cotă de piaţă şi a fost urmărit, la nivelul întregii populaţii a României, de peste două milioane de telespectatori.

Telespectatorii Pro TV au ales prin vot perechea câştigătoare a marelui premiu de 60.000 de euro. După opt săptămâni de spectacol, de performanţă şi de antrenamente zi şi noapte, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge au câştigat atât trofeul “Dansez pentru tine” oferit de juriul emisiunii pentru cea mai bună pereche de dansatori, dar şi premiul cel mare, de 60 000 de euro, cu care Ştefănel Curugiu, băieţelul inimos, dar sărac, din Fâstaci, să-şi poată împlini visul.

Premierea


Rumba de nota 10


sursa: www.protv.ro


Response to "Spectacol la superlativ în finala "Dansez pentru tine"!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare