joi, 6 noiembrie 2008

PRO TV a făcut rating cu înfrângerile CFR-ului şi Stelei

Posted on 17:07 by Cioara Andrei


Postul Pro TV a fost lider de audienţă marţi şi miercuri seară, deşi meciurile CFR Cluj – Bordeaux şi, respectiv, Lyon – Steaua s-au terminat cu înfrângeri fără drept de apel ale echipelor româneşti în grupele Ligii Campionilor.

Meciul Lyon – Steaua a înregistrat pe Pro TV o audienţă de 13,8 puncte de rating pe publicul urban şi 35% cotă de piaţă, informează postul de televiziune într-un comunicat. 

Asta înseamnă că peste un milion şi jumătate de telespectatori au urmărit încercarea Stelei de a rămâne în carţi pentru calificare. 

Minutul de maximă audienţă a fost atins la finalul primei reprize, 22:23, cand 2.124.000 de români au privit meciul Stelei, cu un rating de 18,7 puncte şi 43,4% cotă de piaţă, aproape jumatate din cei care se uitau la televizor in timpul meciului. 

Şi publicul comercial urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, a preferat meciul Lyon - Steaua, cu un rating de 13,5 puncte şi o cotă de piaţă de 38,7%.

Audienţe asemănătoare a înregistrat PRO TV şi marţi, la meciul CFR – Bordeaux. 

Pe publicul din mediul urban, postul a înregistrat o medie de 14,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 35,5 %, ceea ce reprezintă peste un milion şi jumătate de telespectatori. 

Minutul de maximă audienţă a fost atins la finalul primei reprize, cu un rating de 18,3 puncte şi 42,8% cota de piaţă, adică aproape jumătate din populaţia din mediul urban - 2.085.000 de telespectatori.


sursa: Adevarul

Response to "PRO TV a făcut rating cu înfrângerile CFR-ului şi Stelei"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare