sâmbătă, 1 noiembrie 2008

PROSPORT/ Remiză inegală

Posted on 23:49 by Cioara Andrei

Meciul a început de mult! La televizor de o săptămână, pe stradă de o oră iar pe teren de când s-a ieşit la “încălzire. Rădoi îşi ascute crampoanele. Danciu şi Marius Niculae fac apărătorile scut şi scuipă în sân, iar Deaconu cu un simplu fluier instigă la „luptă”.

Flăcările din tribune îi aprind pe jucătorii din teren şi nu trece mult până când Steaua câştigă prima bătălie. Bănel şi-ar da plămânii să uite de penalty-ul ratat cu Buzău, dar îl face mare pe Kapetanos, care sub nasu lui Tamaş îl îngenunchează pe Lobonţ. Tribuna fierbe şi Dorinel la fel, dar Lovin şi Semedo ciocnesc scuturile de atacurile dinamoviste. 

Nu trece mult şi câinii îşi aduc aminte că au fost cândva spartani şi trec la artileria grea! Dănciulescu şi Torje vor să intre în inima Peluzei Cătălin Hîldan, trecând prin poarta lui Zapata, dar Goian şi Ogăraru le taie sistematic elanul. Se termină proviziile şi se sună retragerea, câinii îşi sapă singuri groapa, dar Steaua nu profită. "Munti" ar juca şi în pantofi, doar să nu-l mai vadă pe Golanski depăşit de Torje, dar totul e bine când se termină la Zapata. Fără perspective repriza se termină cu Marius Niculae la prima acţiune periculoasă şi cu Stancu ciocănind şi el la poarta lui Loby.

Dinamo şomează în front şi Steaua profită. Goian şi Bănel îl zăpăcesc pe Izvoranu, dar Zapata a uitat până şi degajările iar mingiile le aruncă trist în picioarele dinamoviştilor. 100 de metri mai în faţă Lobonţ nu reuşeşte nici el să impresioneze şi Kapetanos îl bagă în vrie când nimereşte bara.

Fotbalul dispare de pe teren şi lihniţi de ocazii câinii mârâie nervos la marginea careului lui Zapata. Dayro şi Toja sunt în preludiu cu mingea şi doar Kapetanos şi Lovin pun punctul pe i. Timpul zboară şi la fel şi mingiile înspre poarta lui Lobonţ, haos la mijloc, dezorganizare în apărare, dar noroc în atac. Miranda nu-l sperie pe Zapata, dar îi dă curaj lui Marius Niculae care nu face decât să-l enerveze pe Rednic. Bănel şi Dayro bâlbâie mingile lângă Lobonţ, dar şi Steaua pare să se fi „resemnat” cu un singur gol.

Hingheriţi de stelişti, câinii turbează şi muşcă gazonul cu crampoanele. Glonţul a venit de la Torje, care i-a centrat perfect lui Cristea şi Zapata nu scapă! E 1-1 şi se joacă în delir. Steliştii aleargă în genunchi şi Dinamo stă la pândă, după o greşeală. Zapata o comite, dar îl ajută Ogăraru care salvează onoarea şi scoate cu capul de pe linia porţii. Gata, fără pretenţii de derby, Dinamo – Steaua se termină sec cu strângeri de mână şi încurajări „prieteneşti”, dar orgoliul jucătorilor rămâne nesatisfăcut, la fel ca aşteptările spectatorilor.


sursa: ProSport

Response to "PROSPORT/ Remiză inegală"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare