marți, 2 decembrie 2008

Românii "au făcut-o lată" de 1 Decembrie la PRO TV

Posted on 17:43 by Cioara Andrei


De 1 Decembrie, românii au ales să sărbătorească la Pro Tv ziua României, dar şi 13 ani de existenţă a postului. Alături de vedetele Pro Tv, românii s-au bucurat, s-au distrat şi au cântat în cor ”S-o facem lată!”.  Pe parcursul întregii zile, programele speciale de la Pro Tv i-au ţinut în faţa micilor ecrane pe cei mai mulţi telespectatori şi au dominat topul audienţelor. Astfel, pe parcursul întregii zile, în intervalul orar 02.00 (1.12.2008) – 01.59 (2.12.2008) Pro Tv a fost lider de piaţă, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cu o audienţă medie de 4,3 puncte de rating şi 21,4 % cota de piaţă, de două ori mai mult decât Antena 1 care a adunat doar 2,3 puncte de rating şi 11,4 procente din cota de piaţă. 

Sărbătoarea a început încă de sâmbătă seara, când ediţia specială a emisiunii ”
O-la-la prezentată deAndra a reunit pe scenă vedete care s-au întrecut în versuri. Românii au ales şi de data aceasta Pro Tv, iar ”O-la-la” a atins în minutul de aur (21.18), pe publicul din mediul urban, un vârf de audienţă de 14 puncte de rating şi 30,1 % cota de piaţă, peste două milioane şi jumătate de telespectatori, la nivelul întregii populaţii a României, urmărind emisiunea găzduită de Andra

Pe 29 noiembrie, în intervalul orar 20.28 – 21.45, Pro Tv şi ”
O-la-la” s-au clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, pe publicul din mediul urban, cu o audienţă medie de 10,2 puncte de rating şi 22 procente din cota de piaţă, dublu faţă de Antena 1 care abia a adunat 5,3 puncte de rating şi 11,3 % cota de piaţă. 

Pe 1 Decembrie, după ce de dimineaţă
 Cătălin Măruţă a avut parte de dezvăluiri şocante din partea Ronei Hartner, care a anunţat în premieră la Pro Tv că divorţează pe 6 ianuarie 2009 pentru că soţul ei nu vrea să se cunune religios, prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” s-a bucurat de alte surprize într-o ediţie specială. În intervalul orar 12.59 – 14.57, ”Happy Hour” a fost lider de piaţă cu o audeinţă medie, pe publicul din mediul urban, de 4,8 puncte de rating şi 18 % cota de piaţă, de două ori mai mult decât  Antena 1 care a înregistrat doar 2,1 puncte de rating şi 7,8 procente din cota de piaţă. Minutul de aur al emisiunii, atins pe publcul din mediul urban la ora 14.56, a adus Pro Tv un vârf de audienţă de 6,9 puncte de rating şi 24,6 % cota de piaţă, show-ul lui Măruţă fiind urmărit in acest minut de aur de peste un milion de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României

Autorul aMăruţelor s-a întâlnit în ediţia specială ”
Happy Hour” cu Ileana lazariuc, care i-a mărturisit că nu este însărcinată din nou, dar că se gândeşte tot mai des la căsătoria cu Ion Ion Ţiriac şi că şi-ar dori o surioară pentru micuţul Alexandru. Pe Happylica a poposit şi Dan Bălan, care a vorbit despre succesul său din Statele Unite şi care a acceptat, special pentru show-ul de la Pro Tv, să facă un duet în direct cu Costel Busuioc: astfel, cei doi au interpretat unul dintre hiturile trupei O-Zone, ”Dragostea din tei”. 

Dansez pentru tine” s-a îmbrăcat şi ea în haine de sărbătoare, emisiunea prezentată de Ştefan Bănică şi Iulia Vîntur fiind şi de ziua românilor şi a Pro Tv lider incontestabil de audienţă. Astfel, în minutul de aur (18.51), Pro Tv a fost urmărit la nivelul întregii populaţii a României de peste un milioan şi jumătate de telespectatori şi a înregistrat un vârf de audienţă de 8,3 puncte de rating şi 19,8 % cota de piaţă. În intervalul orar 16.00-18.57, ediţia specială ”Dansez pentru tine” a fost lider de piaţă cu o audienţă medie, pe publicul din mediul urban, de 6,6 puncte de rating şi 18,5 % cota de piaţă, în timp de Antena 1 a înregistrat în acelaşi interval doar 4,1 puncte de rating şi 11,6 procente din cota de piaţă.

Românii s-au bucurat la ”
Dansez pentru tine” de cele mai bune 13 momente din toate cele şase sezoane, reeditate de Dana Rogoz,Laura Cosoi,Andra sau Andreea Bălan. Mai mult, telespectatorii Pro Tv au putut urmări în această ediţie specială minunile pe care chiar voturile lor le-au înfăptuit în sezoanele trecute.

Astfel, pe ringul de dans au păşit copilaşii care şi-au îndeplinit la ”
Dansez pentru tine” visurile: micuţulRaul a sosit cu o mânuţă nouă, o proteză care îl ajută să se joace şi să se mişte ca toţi ceilalţi copii, Denisa păşit în platou pe propriile picioare, fără să se sprijine în cârje, în timp ce Diana a putut răspunde tuturor întrebărilor lui Ştefan Bănică pentru că are un aparat auditiv performant care o ajută acum să se înţeleagă cu cei din jur. 

Supremaţia Pro Tv de 1 Decembrie a continuat şi seara, când cei mai mulţi români au urmărit ediţia specială a Ştirilor Pro Tv prezentate de 
Andreea Esca. De altfel, minutul de aur al întregii zile a coincis cu minutul de aur din cadrul Ştirilor Pro Tv de la ora 19.00 (19.22): la nivelul întregii populaţii a României, aproape 3 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe reportajele speciale despre români care şi-au făcut norocul cu mâna lor, Pro Tv înregistrând un vârf de audienţă de 14,5 puncte de rating şi 32,4 procente din cota de piaţă. În intervalul orar 19.00 – 19.51, Ştirile Pro Tv prezentate de Andreea Esca au înregistrat, pe publicul din mediul urban, o audienţă medie de 12 puncte de rating şi 26,6 % cota de piaţă, în vreme ce principalul jurnal de ştiri al Antenei 1 abia a înregistrat o audienţă medie de două ori mai mică: 6,2 puncte de rating şi 13,7 % cota de piaţă. 

Aventurile Omului-păianjen au atras cei mai mulţi români în faţa micilor ecrane, aproape 2 milioane de telespectatori, la nivelul întregii populaţii a României urmărind Pro Tv în minutul de aur al filmului (22.49). ”
Omul-păianjen 2” a atins la ora 22.49, pe publiocul urban, un vârf de audienţă de 10,3 puncte de rating şi 26,3 procente din cota de piaţă. Şi pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, filmul a fost lider de piaţă, cu o audienţă medie de 8,8 puncte de rating şi 20,9 % cota de piaţă, fiind urmat de Antena 1 care a înregistrat 7,3 puncte de rating şi 17,5 % cota de piaţă.

sursa: PRO TV

Response to "Românii "au făcut-o lată" de 1 Decembrie la PRO TV"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare