sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Papa Benedetto al XVI-lea şi-a lansat un canal pe Youtube

Posted on 01:18 by Cioara Andrei





Papa Benedetto al XVI-lea este din ce în ce mai apropiat de noile tehnologii. Sfântul Scaun a lansat şi prezentat ieri o secţiune specială dedicată Papei pe canalul Youtube.

În această secţiune sunt oferite informaţii cu privire la principalele activităţi desfăşurate de  Benedetto al XVI-lea, precum şi cele mai importante evenimente care vor avea loc la Vatican.

Imaginile vor fi produse de către Centrul de Televiziune al Vaticanului (CTV), iar textele vor fi redactate de Radio Vatican. Partea audio şi textele înregistrărilor video cu Suveranul Pontif vor fi disponibile în limbile engleză, spaniolă, germană şi italiană.

Tot ieri, cu ocazia Zilei Mondiale a Comunicării Sociale, Papa Benedetto a adresat un mesaj către credincioşi, în care a evidenţiat rolul extrem de important al Internetului, dar şi pericolul pe care acesta îl poate reprezenta pentru societate.

Secţiunea Vaticanului de pe Youtube se poate fi vizitată la următoarea adresa:  http://www.youtube.com/vaticanit   


Sursa: Adevarul

Response to "Papa Benedetto al XVI-lea şi-a lansat un canal pe Youtube"

.
Anonim Says....

Yeap I saw it on the news, The Pope now is wired up proper on Youtube. God bless.

.
Elio Milay Says....

Hei, Andrei. Ce mai faci?

Vă mulţumesc foarte mult pentru vizita blogul meu de desene Blue Spirits. Esti primul comentator în alte limbi decât castiliana. Prima dată în viaţa mea că-ţi scriu în limba română. Sunt fericit. Aceasta va fi o plăcere să mă viziteze, omule! Ai grija de tine de mult.

Şi iartă-mă, dacă nu am exprima bine, folosiţi Google translator, hahaha...

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare