sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Programul Pro Tv a fost urmărit de aproape 2 milioane de telespectatori

Posted on 19:01 by Cioara Andrei


"Fire and Ice – Cronica dragonilor" şi "Apocalipto", filmele difuzate de Pro Tv vineri seara (2 ianuarie) începând cu ora 20.30 s-au dovedit a fi cu totul pe placul telespectatorilor.  Aceştia au gustat la maximum confruntarea dintre dragonul de foc şi cel de gheaţă pusă în scenă de regizorul Pitof în producţia MediaPro Pictures „Fire and Ice – Cronica dragonilor”, precum şi o tulburătoare poveste despre supravieţuire şi curaj în fascinanta lume maiaşa demult apusă, regizată de mereu surprinzătorul  Mel Gibson în „Apocalipto”.

Ambele filme au adus în faţa micilor ecrane în minutul de maximă audienţă înregistrat la nivelul întregii populaţii, peste 2,2 milioane de telespectatori. Vârful de audienţă al filmului „Fire and Ice – Cronica dragonilor”a fost înregistrat la ora 21.27, când pe publicul său comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Pro Tv a obţinut 14,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 32,3.

La rândul său, „Apocalipto” a atins pe acelaşi public comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, un vârf de audienţă (înregistrat în minutul 00.13) de 18 puncte de rating şi o uluitoare cotă de piaţa de 54,8%.

Cele două filme au fost lider de audienţă pe întreg parcursul difuzării lor.„Fire and Ice – Cronica dragonilor”, filmul produs de MediaPro Pictures care a reunit în distribuţia sa nume sonore precum Amy AckerTom WisdomArnold Vosloo, dar şi Oana PelleaRăzvan VasilescuOvidiu NiculescuCabralşi Loredana şi a încântat prin efecte speciale spectaculoase a avut o audienţă medie pe publicul său comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani de 12,4 puncte de rating si 27,4% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 obţinea doar 8,1 puncte de rating si 17,9% cotă de piaţă.
 
Situaţia nu s-a schimbat nici în cazul filmului „Apocalipto” când audienţa medie înregistrată de Pro Tv a fost de patru ori mai mare decât cea atinsă de Antena 1. Astfel, între 22.03 şi 24.18, interval în care a fost difuzat filmul „Apocalipto”, Pro Tv a avut 12,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 32,9%, iar Antena 1 doar 3,0 puncte de rating şi 7,8% cota de piaţă.

sursa: PRO TV 

Response to "Programul Pro Tv a fost urmărit de aproape 2 milioane de telespectatori"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare